Colin Trevorrow er færdig som instruktør på “Star Wars: Episode IX”. Så hvem skal erstatte ham? Alt tyder på, at det bliver “The Last Jedi”-instruktør Rian Johnson.

Se også: Ny “Star Wars”-fyring: Instruktør færdig på “Episode IX”

Det er Deadline, der erfarer, at Lucasfilm har Rian Johnson som førstevalg til at fortsætte sit arbejde med “Episode VIII” videre til “Episode IX”, der afslutter den nye Saga-trilogi, som J.J. Abrams startede med “The Force Awakens”.

Valget er logisk, fordi Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy personligt godt kan lide Rian Johnson. Den slags betyder meget hos Lucasfilm.

På “Rogue One” blev Gareth Edwards internt erstattet med Tony Gilroy, der er ven med producent Frank Marshall, som er gift med Kennedy.

Samme mønster gentog sig med “Star Wars: Han Solo”, hvor Phil Lord og Chris Miller blev erstattet med Ron Howard, der er personlig ven af ægteparret Kennedy og Marshall.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 24. maj i 2019.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Gorman 8 måneder siden

ok at fyre, men betænkeligt efterfølgende at ansætte venner. Men det er jo et privat firma, så det er deres valg.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Johnny42 8 måneder siden

Hvis The Last Jedi viser sig at være fantastisk, som alle håber på, så er det kun naturligt at Rian Johnson fortsætter med episode IX, det har intet at gøre med venskab, men om man kan levere varen.
Gravatar

#3 Gorman 8 måneder siden

#2 jo jo, kvaliteten er det vigtigste, men mener nu stadig at mønstret med at det tilsyneladende er den personlige vennekreds er meget uheldig. Armslængdeprincip er nu engang sundest.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: