Det er sket igen. Lucasfilm fyrer en instruktør. “Jurassic World”-instruktør Colin Trevorrow er fortid på “Star Wars: Episode IX”.

Se også: Lucasfilm fyrer “Han Solo”-instruktører på grund af ‘kreative uenigheder'

Det er The Hollywood Reporter, der bekræfter det, som der har været spekuleret i siden Colin Trevorrows sommerflop med “The Book of Henry”.

Årsagen skal findes i manuskriptet, som Derek Connolly og Colin Trevorrow skulle skrive. Sammen skrev de “Jurassic World”, men Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy krævede omskrivning efter omskrivning og hyrede senest “Harry Potter”-forfatteren Jack Thorne til en ny omskrivning.

Til sidst var forholdet imellem Trevorrow og Kennedy tyndslidt. Han måtte fyres, selv om Kennedy helst ville være fri. Officielt er der dog tale om en ‘gensidig beslutning’.

Det er ikke første gang, at Lucasfilm dropper instruktører. Tidligere på året gik det ud over Phil Lord og Chris Miller, der blev erstattet med Ron Howard på “Star Wars: Han Solo”.

Men også “Rogue One”-instruktør Gareth Edwards blev internt kørt ud på et sidespor til fordel for Tony Gilroy.

Et tredje eksempel er Josh Trank, der var hyret til en spinoff-film – sandsynligvis “Star Wars: Boba Fett” – men samarbejdet stoppede på grund af negative historier om Trank fra tiden med “Fantastic Four” hos Fox.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 24. maj i 2019.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Mads47 4 år siden

Nu er Colin altså ikke blevet fyret, men har selv valgt at forlade projektet efter kreative uenigheder.

Synes faktisk det er en fantastisk nyhed, synes slet ikke han passer ind i det universe og har håbet siden day one at han ville forlade filmen. Han kan bedst beskrives som en middle instruktør.
Gravatar

#2 Slettet Bruger [2010874583] 4 år siden

Mads47 (1) skrev:
Nu er Colin altså ikke blevet fyret, men har selv valgt at forlade projektet efter kreative uenigheder.


Ja ja, men så kan vi jo ikke få en EB-style clickbait-overskrift.
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#1 Du har ret i, at officielt er de enige om beslutningen. Det er nu tilføjet. Det samme var den officielle udmelding omkring Lord og Miller - alle kilder omkring den produktion er dog enige om, at det var en fyring. Sådan forlyder det også med denne.

På dette niveau - og i ledelse generelt - er der næsten altid officielt tale om 'gensidige beslutninger'. Så kan begge parter komme pænt videre. Det var officielt også Carl Holsts helt eget valg, at han ikke ville være forsvarsminister mere.

Det har ikke været Trevorrows valg, at manus skulle skrives om igen og igen. Ikke hans valg, at ny manus-forfatter skulle ind. Lucasfilm har været utilfredse, de forsøgte at fikse det, men i sidste ende kunne Trevorrow ikke levere som ønsket - derfor måtte han ud.

De næste dage/uger vil helt sikkert byde på historie plantet af Lucasfilm med kilder, der kan fortælle, hvorfor Trevorrow ikke var den rette. Sådan er gamet.

Gravatar

#4 BlackJesus 4 år siden

Synes det virker uprofessionelt at ansætte så mange instruktør for så at fyre eller der kommer en gensidig afskedigelse fra dem.
Gravatar

#5 Geekalot 4 år siden

#4 fru Kennedy har total magt over star wars. Så hvis hun ikke syntes det er i orden eller i den "ånd" det skal være, så det ud.
Gravatar

#6 Mejse 4 år siden

#4 tjo men nu har hollywood aldrig slået mig som det mest, professionelle sted, især når det kom til skuespillere og instruktører.

#5 men er det ikke også sådan det skal være ?
Gravatar

#7 Geekalot 4 år siden

#6 Jo det er lige sådan det skal være :)
Gravatar

#8 Mejse 4 år siden

#7 ahh godt godt :)

Skriv ny kommentar: