3.800.000.000 dollars kan lyde som mange penge. Men ikke i Hollywood. Her dækker beløbet over det dårligste amerikanske billetsalg i sommer-sæsonen siden år 2006.

Se også: Disney vinder sommer-sæsonen med sequels

Det er Entertainment Weekly, der skriver, at sommeren 2017 i amerikanske biografer var 14 procent dårligere end samme periode sidste år.

GOTG Vol. 2”, “Spider-Man: Homecoming” og “Wonder Woman” sikrede ellers billetsalget en forrygende start, men det kunne ikke veje fiaskoerne op fra film som “Pirates of the Caribbean 5”, “The Mummy”, “Baywatch” og “Kong Arthur”.

I den sløje 2006-sommer var de største hits i de amerikanske biografer “Pirates of the Caribbean 2”, “Biler” og “X-Men: The Last Stand”.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 2 år siden

Tror godt de kan regne med at dette vil blive mere normen end undtagelsen. Folk er ved at være mættet af de franchises her. Så de skulle hellere bruge lavere budgetter,og så udvikle flere originale manuskripter.

Det undrer mig dog stadig at en film som den sidste fast furios film,har indspillet så meget som den har,for det er edderhakme en dårlig film
Gravatar

#2 HighFlyer15 2 år siden

Kong Arthur var langt fra ligeså dårlig som Pirates, Baywatch og The Mummy. En skam at folk ikke gad se den.

Skriv ny kommentar: