Ny “Star Wars”-casting: Billy Dee Williams vender tilbage til rollen som Lando Calrissian i “Episode IX”.

Tidligere på året skrev Filmz, at det kunne tyde på et “Star Wars”-comeback til Billy Dee Williams – læs mere om det her.

Nu skulle den være god nok. Den originale Lando Calrissian vender tilbage i “Star Wars: Episode IX”, skriver The Hollywood Reporter.

Castingen kommer kun få dage efter, det kom frem, at Keri Russell også skal medvirke i “Episode IX”, måske som Reys mor – læs mere om det her.

Oprindeligt var det planen, at de tre gamle “Star Wars”-stjerner – Han Solo, Luke Skywalker og Leia skulle være hovedkarakterer i hver sin nye “Episode”.

Men Carrie Fisher døde som bekendt inden optagelserne til “Episode IX”.

Derfor kan en ældre Lando Calrissian muligvis være en plan b for Lucasfilm, som dermed sikrer ægte “Star Wars”-nostalgi fra originalerne.

Billy Dee Williams medvirkede således i rollen som Lando i både “The Empire Strikes Back” fra 1980 og igen i “Return of the Jedi” fra 1983.

“Star Wars: Episode IX” får premiere d. 19. december i 2019.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Mejse 2 år siden

yes yes han er også den sidste vi mangler at få aflivet :P
Gravatar

#2 Mads47 2 år siden

#1 haha xD

Glæder mig til at se Lando igen, han har altid været en god karakter. Dog lidt spændt på at se en gammel Lando, om hans personlighed kommer til at virke mærkelig nu hvor han er en del ældre.
Gravatar

#3 The one is back 2 år siden

He made a Sacrifice with Chewbacca in the millennium falcon how about that
Gravatar

#4 Johnny42 2 år siden

Endnu et område hvor kathleen kennedy har fejlet. Hun har fuldstændig misset hvor elsket denne karakter er. For mig handler det IKKE om nostalgi, men at det giver perfekt mening at han stadigvæk er involveret i galaksen langt langt væk, og da han ikke er bekræftet død er det underligt at han ikke er kommet med tidligere.

Jeg havde et lillebitte håb om at han ville dukke op i en surprise-twist i TLJ, men det skete som bekendt ikke og før det tragiske dødsfald på Carrie Fisher virkede det ikke som om de var interesseret i at bringe ham tilbage.

Jeg håber bare ikke de tyr til get-rid-of-the-old, og dræber ham i IX. I det mindste en af de originale menneskelige karakterer fortjener at live-happy-ever-after.
Gravatar

#5 Gorman 2 år siden

#2 så et klip af ham ifbm XII og der virkede han meget gammel og lidt konfus eller blot forvirret? - så ved ikke rigtig, men kunne være fedt hvis det fungerer.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#6 Gorman 2 år siden

#5 ups ikke XII, men VII :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: