I den anden film i den første “Star Wars”-trilogi blev det afsløret, hvem der er Luke Skywalkers far. I den anden film i den nye trilogi, der begyndte med “The Force Awakens”, bliver det afsløret, hvem der er Darth Vaders far.

Se også: Teaser: Der kommer en virkelig solofilm med Darth Vader

Der skal advares imod mulige spoilers!

Det påstår YouTube-kanalen Star Wars Theory, der efter sigende er kommet i besiddelse af en del af manuskriptet fra “Episode VIII”.

I scenen konfronterer Luke Skywalker den mystiske Supreme Leader Snoke. Han spørger Snoke direkte, hvem der er Lukes egen farfar – og dermed far til Anakin, Darth Vader.

Det overraskende svar fra Snoke er, at det er Snoke selv, der er Lukes farfar, hvilken igen understreger den tætte forbindelse imellem den lyse og den mørke side, som det var tilfældet i “Imperiet slår igen”.

“Star Wars: Episode VIII” får premiere d. 14. december i 2017.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 X&O 7 år siden

Nu har jeg ikke personligt selv et problem med spoilere til Star Wars (hvis det overhovedet er et sandt rygte), men bare det at få at vide at vi finder ud af hvem Darth Vaders far er, er i mine øjne at spoile.
Gravatar

#2 Clint 7 år siden

Vil også mene, at det at Anakin skulle have en far er at spoile.

Shmi Skywalker siger selv "there was no father"...
Gravatar

#3 Fensmark 7 år siden

Det giver bare ikke mening. Anakin's far var jo the force. Kraften gjorde Schmi Skywalker gravid, og det er netop derfor at Anakin er so stærk som han er: Han ER kraften, hvis man kan sige det sådan ;)
Gravatar

#4 HighFlyer15 7 år siden

Hvor originalt :P
Som om den første ikke fulgte A New Hope til punkt og prikke. Find nu på noget selv.
p.s. jeg kunne godt lide Force Awakens selvom det var meget A New Hope om igen.
Gravatar

#5 Uhrbrand 7 år siden

# 4 Enig...
Forestiller mig nu at den bliver meget lignende The Empire Strikes Back

Snoke: "Luke... I'm your father....s father..."
Gravatar

#6 Gangstalicious 7 år siden

Dette lyder sgu som en meget åbenlys and og noget Disney/LucasFilm har lækket med vilje for at få gøre fanboys våde i trussen.

Og at basere en nyhed på en video fra en YouTube-kanal med 5000 subscribers, er ligeså fjollet som teorien.
Gravatar

#7 The_Corrector 7 år siden

Just saying, men det er en meget gammel nyhed i kommer med her. :)
Gravatar

#8 zeplex 7 år siden

Det er rigtigt at Schmi Skywalker siger at der ikke er nogen far, men i non-canon historier har der tidligere været en historie om at Darth Plagueis anvendte the force til at gøre hende gravid og derigennem er hans far. Det ville også passe meget godt med at fanteorier peger på at Plagueis er Snoke.
Gravatar

#9 Snyltetast 7 år siden

#8 Endelig én, der har lidt baggrundsviden, inden han udtaler sig... Var netop også min tanke, at det passede glimrende med, at Snoke så var Darth Plagueis.
Gravatar

#10 Ceepa 7 år siden

Tror de prøver ALT, hvad de kan for at få fans væk fra "Snoke = Darth P.", men det er stadig den teori jeg læner mig op ad. BTW! ved ikke, hvor meget folk kender til det, men Collider - Jedi Counsil på YT er et virkelig fedt program og syns fans burde tune ind...! For fand!!!!

Skriv ny kommentar: