Harrison Ford er snart fortid som hovedrollen i “Indiana Jones”-franchisen – nu åbnes der op for en kvindelig afløser.

Efter “Indiana Jones 5” så fortsætter franchisen sandsynligvis uden Harrison Ford.

Instruktør Steven Spielberg er nemlig indstillet på at fortsætte uden Ford – og han afviser ikke, at der kan blive tale om en kvinde i hovedrollen:

”Vi ville være nødt til at ændre navnet fra Jones til Joan. Og det ville der ikke være noget i vejen med,” siger Spielberg til The Sun.

Tidligere har diskussionen om skift fra mand til kvinde udspillet sig omkring “James Bond”-franchisen, men nu ser den altså ud til at fortætte hos “Indiana Jones”.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 The one is back 6 år siden

Indiana Jones the 3 how about what about he's son
Gravatar

#2 MartinEH 6 år siden

Hvis historien passer og de laver det som en fortsættelse af den oprindelige, så bliver det vel kun sjovt at se serien gå i den retning. Så længe de ikke rebooter ligesom med Ghostbusters... Behold universet og byg videre.
Gravatar

#3 Johnny42 6 år siden

Ja man behøver jo ikke gå fuldstændig i helt den anden retning. En mand og en kvinde i hovedrollen, der komplimenterer hinanden, og hvor man kan give dem hver deres solo film, og en film hvor de er på eventyr sammen.

I modsætning til Star Wars, der godt kan overleve uden Skywalker familien, så er det straks sværere for Indiana Jones, det kræver i hvert fald at man leverer et godt produkt i Indiana Jones 5, der gør folk interesseret i at følge de karakterer der bliver introduceret i denne film.
Gravatar

#4 The one is back 6 år siden

well de kunne gøre det some denne her The Librarian
Gravatar

#5 Gridlock 6 år siden

Yup så er vi igang igen istedet for og lave en helt ny film med en kvindelig arkæolog, der er sin helt egen film, beslutter de endnu engang at de vil ta en kendt serie og erstatte den mandelige hovedrolle indehaver med en kvinde i hovedrollen.
Det er det samme som at når man prøver og lave en fluernes herrer film, med piger istedet for drenge... der er vidst nogen der ikke helt har forstået hvad fluernes herrer handlede om og hvorfor den ide ikke vil virke.
Åbenbart er originalitet bandlyst i Hollywood.
Gravatar

#6 jjuuls 6 år siden

Stop nu den politiske korrekthed og bevare det enkelte film univers så længe det giver kontinuitet og holder niveauet . Hvis det ikke længere holder niveauet så stop.
Alternativ så lad os få Larry Croft filmen med Ryan Gosling...Come on
Gravatar

#7 LarsMan89 6 år siden

In Diana Jones...
Gravatar

#8 Star Trek fever 6 år siden

Jeg skal ikke se skidtet. Kvinderne har en "Indiana Jones". Hun hedder Lara Croft
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#9 Bachone 6 år siden

Joana Jones
Gravatar

#10 Gridlock 6 år siden

#6 Ja men af en eller anden grund kan Hollywood ikke finde ud af og lave en god film med hende.
Diverse tegneserier kan godt finde ud af og lave en okay historie med hende og det kan diverse spil også.
Så hvorfor kan Hollywood ikke, det indtryk jeg fik af den seneste Tomb Raider film, var nærmest at instruktøren skammede sig var flov over at han lavede noget baseret på et spil.
Så han har nærmest forsøgt og sige ja.... det var originalt et spil... sorry... men bare rolig jeg har gjort mig umage for og lave en ægte film og ikke en spil film.

Ja der er få scener fra spildet, men i ren kontekst giver de ingen mening.

Ind til videre er Ready Player One den bedste spil film vi har, ellers er det ikke rigtigt lykkes for dem og lave en god spil film.
Tomb Raider kunne være en fin erstatning til Indiana Jones, hvis de accepterede universet for det det var og inkluderede alle de fantasy ting der nu engang er i de spil og inkluderede dem ind i filmen.

Ja old gamle japanske zombie vagter og en dronning der lever videre ved og overføre sin sjæl til en ny krop hver gang hendes gamle krop bliver for gammel, lyder måske tåbelig, men det samme gør en man fra en anden planet der flyver rundt i en blå dragt med en kappe og et S symbol på brystkassen.
Eller en man der istedet for og give penge til og få ryddet op i korruptionen og kriminaliteten i byen, istedet klæder sig ud som en flagermus og springer rundt i natten på diver hustage.

Men alligevel gi det koncept til Richard Donner og Tim Burton og samtidig smid musik ind komponeret af John Williams og Danny Elfman og ligepludselig har du nogle ganske fede film, der holder 100% og det på trods af at konceptet egentlig er tåbelig og ikke burde virke.

Og det burde overhoved ikke fungere som tv-serie, og da slet ikke være kult men igen gi det til folk som Bruce Timm og Eric Radomski og du for igen nogle virkelig fede tv-serier ud af det.

Skriv ny kommentar: