Harrison Ford er snart fortid som hovedrollen i “Indiana Jones”-franchisen – nu åbnes der op for en kvindelig afløser.

Efter “Indiana Jones 5” så fortsætter franchisen sandsynligvis uden Harrison Ford.

Instruktør Steven Spielberg er nemlig indstillet på at fortsætte uden Ford – og han afviser ikke, at der kan blive tale om en kvinde i hovedrollen:

”Vi ville være nødt til at ændre navnet fra Jones til Joan. Og det ville der ikke være noget i vejen med,” siger Spielberg til The Sun.

Tidligere har diskussionen om skift fra mand til kvinde udspillet sig omkring “James Bond”-franchisen, men nu ser den altså ud til at fortætte hos “Indiana Jones”.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#11 Mejse 3 år siden

#10 ready player one foregår godt nok i et spil, men det er jo ikke en filmatisering af et spil, som Tomb Raider er, kan ikke lige se sammenligningen fungere.

men ud over det så ja, de har nogen seriøse problemer med at oversætte spil til film :)
Gravatar

#12 Gridlock 3 år siden

#11 Den tager udgangs punkt i en del spil som sådan, og ja den er måske ikke en "spil film" som sådan men det er nok det tætteste vi kommer.

Tror også lidt et af problemerne er vi ber folk omsætte noget de aldrig har spildet eller gidet undersøge hvorfor virker.
Det er lidt som og be nogen omsætte en bog til film de aldrig har læst eller forstår hvad der er vigtigt og hvorfor.
Se David Lynch´s Dune som et glimrende eksempel på hvad der kan ske når du ikke gider læse bogen din film er baseret på.

Tomb Raider filmen er for mig lidt lige som hvis de tog ringenes herrer og smed nogle bider in her og der fra bogen, men ellers var det en helt anden historie der INTET med bogen havde og gøre.

Hvad de burde ha gjort var og spille spildet igennem og dels og forstå historien samt hvordan den blev fortalt.
Samt hvordan gameplayet er flettet ind i historien hvad betyder det her puzzel for selv historien og ligne.

Gravatar

#13 Mejse 3 år siden

#12 jo jo men masser af film tager udgangspunkt i spil, gør dem ikke til filmatiseringer af spil, som jo er der problemet er, der er ingen problemer med film der har et spil tema, det er jo to vildt forskellige ting.

men ja ved ikke om der er et specifikt problem, man kan sige det er derfor de allesammen mere eller mindre fejler, men det er da bestemt sikkert et af dem.

Skriv ny kommentar: