Shia LaBeouf har tidligere været ude og kritisere “Indiana Jones og krystalkraniets kongerige”, og han fortalte ved samme lejlighed, at heller ikke Harrison Ford var glad for den.

Nu udtaler filmens instruktør, Steven Spielberg, sig ligeledes kritisk om visse elementer i den 4. film om den pisksvingende arkæolog – selvom instruktøren også understreger, at han generelt er glad for filmen.

Se også: Shia LaBeouf langer ud efter “Indiana Jones og krystalkraniet”.

Spielberg – der er biografaktuel med “Tintin: Enhjørningens hemmelighed” – fortæller, at han havde lange diskussioner med George Lucas omkring filmens brug af rumvæsner, som Spielberg langt fra var vild med.

I sidste ende valgte instruktøren dog at acceptere Lucas’ idé og lave filmen efter Lucas’ hoved.

Spielberg fortæller dog også, at han fik føjet sine egne idéer til filmen – deriblandt den famøse atomeksplosion/fryser-scene, som ligeledes delte vandene blandt publikum.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (65)
Gravatar

#1 filmz-loke76 12 år siden

George Lucas bashing in 3..2..1
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#2 Prime-Mover 12 år siden

Kan nu ikke se interdimensionelle væsener er mere fantastiske end den hellige gral og pagtens ark med dertilhørende udødelighed og spøgelser etc. Køleskabsscenen var dog lidt for cartoony imho
Gravatar

#3 Collateral 12 år siden

Jeg var stadig fint underholdt af Indy 4, men nu har jeg heller ikke det samme nostalgiske forhold til de film som så mange andre - og så er det i øvrigt ved at være længe siden jeg så den.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#4 TP-DK 12 år siden

Argh spoiler! ;-)
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#5 Patriarch 12 år siden

Rumvæsnerne var efter min mening på INGEN måde filmens største problem. Egentlig synes jeg det passer fint ind i universet - hvis altså alt andet bare havde været godt og smagfuldt lavet.
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 David Munch 12 år siden

Myre-scenen var den som vendte bøtten for mig..
Gravatar

#7 Barry Lyndon 12 år siden

Jeg synes faktisk, begge elementer var gode. Rumvæsner var i mine øjne en oplagt "hellig gral", også fordi den tog røven på mig.

Og atomeksplosion/fryser-scenen var decideret mesterlig. At klage over Indiana Jones er for cartoony, giver jo ingen mening. Det skal det være!
Gravatar

#8 BN 12 år siden

Collateral (3) skrev:
nu har jeg heller ikke det samme nostalgiske forhold til de film som så mange andre


Velkommen i klubben. ;-)

Det tog mig 10-15 år at blive glad for de første to Indy-film.

Hvis en følelse af nostalgi var alt hvad der skulle til, så ville jeg stadig synes bedre om de gamle Bond-film med Sean Connery og Roger Moore end om de nye med Daniel Craig ... men det gør jeg ikke.

Collateral (3) skrev:
Jeg var stadig fint underholdt af Indy 4


Det var jeg også selv første gang jeg så den, omend den fremstod ret svag som følge af sine enooooormt anstrengne gentagelser af "nu har heltene overtaget; nu har skurkene" og "nu er X en forræder; nu er han ikke", samt rumvæsen-elementet og en kedelig, uspændende slagsmåls-scene mellem Indy og en russer (i starten af filmen). ... Og i dagene efter knækkede filmen bogstaveligt talt under vægten af disse ting plus Tarzan m. aber-scenen og myre-scenen.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#9 Kiksmann 12 år siden

David Munch (6) skrev:
Myre-scenen var den som vendte bøtten for mig..
- Ja den var noget af en kummerlig omgang.
Men det som jeg er overbevist om der fejler mest, er at mange fans havde forventet den stemning som var i de foregående film.
Når jeg ser Indy med junior vil han helst ser 4'eren, for han har ikke samme kan man kalde for tilknytning, til de foregående film som ældre fans af serien har (han er ikke så gammel).
Desuden kan man jo med rumuhyre lave mange flere genudgivelser, fra 2D til 3D osv. Det er jo Lucas vi snakker om.
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/kiksmann
Gravatar

#10 Prime-Mover 12 år siden

Barry Lyndon (7) skrev:
Jeg synes faktisk, begge elementer var gode. Rumvæsner var i mine øjne en oplagt "hellig gral", også fordi den tog røven på mig.

Og atomeksplosion/fryser-scenen var decideret mesterlig. At klage over Indiana Jones er for cartoony, giver jo ingen mening. Det skal det være!


Giver det ingen mening ligefrem? Det er vel et spørgsmål om grader. Hvis Indy i en evt. # 5 falder med hovedet først ud af en flyvemaskine, og lander på et cementgulv, for derefter at rejse sig og støve sig af, ville du da syntes det var som alt var i skønneste orden? Igen, Køleskabet var over the top for mig.

Skriv ny kommentar: