Det var kun få måneder, at Joe Carnahan havde titel som instruktør på filmatiseringen af computerspillet “Uncharted”. Nu er han blevet erstattet af Shawn Levy, der har haft Netflix-succes med “Stranger Things”.

Se også:”Warcraft” er den største computerspil-film nogensinde

Det er Deadline, der skriver, at Sony Pictures flytter Joe Carnahan over på “Bad Boys For Life” – endnu en sequel med Will Smith og Martin Lawrence.

Derfor er der nu blevet plads til Shawn Levy, som har fungeret som executive producer på hitserien “Stranger Things”, som han også har instrueret et par episoder af.

Det er dog uvist, om der nu også skal en ny manuskript-forfatter på banen igen, eller om Levy arbejder videre ud fra Carnahans manuskript.

Forventningen er dog stadig, at filmatiseringen vil lægge sig tæt op af det første spil i serien, “Drake’s Fortune”. Her er Nathan Drake på jagt efter den forsvundne by, El Dorado.

Det vides endnu ikke, hvornår “Uncharted” får premiere i biograferne.

Følg Filmz på Twitter.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Dafojk 7 år siden

Kan man kun se filmen igennem sin PS4 eller XboX ?

Jeg har kun PC, men vil da gerne se den alligevel.
Gravatar

#2 Kaversmed 7 år siden

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers.
Newt: It won't make any difference...
Gravatar

#3 Foxxander 7 år siden

#1 Synes du skal skaffe dig en PS4 og opleve de fantastiske spil først. Derefter kan du tage i BIOGRAFEN og se denne filmatisering af det første spil når den engang udkommer.

Skriv ny kommentar: