Vi ved meget lidt om David Ayers “Suicide Squad”. Hvor passer den ind i DC-universet? Kommer den før eller efter “Batman v Superman”? Nu er der måske et svar.

Se også: ”Suicide Squad”-instruktør: Min Joker er fra arbejderklassen

Det er Moviepilot, der nu har analyseret de frigivne trailers fra “Suicide Squad”, som lægger en række ledetråde ud.

Først og fremmest er det sikkert, at den foregår efter “Man of Steel”, da Harley Quinn selv nævner Superman i traileren.

Men er den også efter “Batman v Superman”? Det mest afgørende spor i den sammenhæng er Jokeren. I “Batman v Superman” virker det til, at Jokeren er blevet håndteret, hvilket kunne referere til hændelserne i “Suicide Squad”.

Samtidig er Ben Afflecks nye Batman en Batman, der ikke er ked af at slå ihjel. Det taler for, at “Suicide Squad” finder sted inden “Batman v Superman”. Hvorfor skulle han have ladet Jokeren overleve et tidligere møde?

Det afgørende spor, der taler imod, er Superman. Han er stærkere end alle “Suicide Squad”-skurkene til sammen. Så hvis det er en prequel, så ville Superman have stoppet dem med det samme. Det ser det ikke ud til, at han gør, hvilket taler for, at “Suicide Squad” foregår efter “Batman v Superman”.

Indtil nu er det blot gisninger – vi må vente til det endelig svar, når “Suicide Squad” får dansk premiere d. 11. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 kblood 5 år siden

Hmmm... altså Jokeren får en cameo i Justice League lyder det til, så tror ikke at Batman har slået ham ihjel. Batman er ikke bange for at slå ihjel, men han gør det mest når hans liv er truet af skurken. Eller, tja. Han ville have givet Luther sit dødsmærke, men gjorde det faktisk ikke.

Supermand kunne have stoppet Suicide Squad? Jamen, de er jo ikke skurke. Suicide Squad er jo lavet for at bruge dem til missioner hvor de er brug for folk der er gode til det de gør, men også er expendable. Kan da godt være de slipper af med de ting de har fået i nakken senere i filmen, men til at starte med er de jo på fri fod for at hjælpe med et eller andet.

I Batman v Superman ser vi at Jokeren vidst har slået Robin ihjel, men svært at sige om Batman har dræbt Jokeren eller bare smidt ham i fængsel. Hvis han smed ham i fængsel, så kunne Suicide Squad jo nemt foregå efter Batman vs Superman, for hvis den følger tegnefilms historien bare en smule, så starter Jokeren med at være i fængsel, hvilket vel er fordi han har været oppe imod Batman?
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

Noget pjat de siger supermand kunne have stoppet dem. De alle batmans fjender i gotham. Superman er sjældent der, han plejer at holde sig til metropolis.
Nu rimelig sikker på filmen hører til efter BvsS.
Gravatar

#3 Stetso-G 5 år siden

Det er åndssvage ikke-nyheder som den her, der gør, at jeg tager nogle gode pauser fra Filmz en gang i mellem.
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

#3 ingen der tvinger dig til at læse dem.
Gravatar

#5 kblood 5 år siden

Men hvorfor overhovedet komme med Supermand argumentet? Suicide Squad arbejder ifølge DC lore for regeringen. Hvorfor skulle Supermand komme og stoppe dem? Laver de for mange ulykker, så bliver det lidt for nemt at se hvad der foregår i deres hoved.
Gravatar

#6 Elvira39 5 år siden

Om den er bliver 3 timer lang og får 4 efterfølgere kan den ikke udfylde de huller og mangler som Batman V Superman den har.
Gravatar

#7 patrickjane 5 år siden

Elvira39 (6) skrev:
Om den er bliver 3 timer lang og får 4 efterfølgere kan den ikke udfylde de huller og mangler som Batman V Superman den har.


Pjat! se Extended cut og stort set alt bliver forklaret som manglede i bio releasen. Get over it all ready!
Gravatar

#8 Elvira39 5 år siden

patrickjane (7) skrev:
se Extended cut
Jeg ville hellere have en pedicure med en havefræser end udsætte mig for det debile makværk igen. Man skal jo være et sted mellem hjernedød og forrådnelse for at nyde Zach Snyders film.
Gravatar

#9 Geekalot 5 år siden

Du har godt nok din helt egen måde at svine folk til på
Gravatar

#10 Elvira39 5 år siden

Geekalot (9) skrev:
Du har godt nok din helt egen måde at svine folk til på
Du mener ikke den minder om din måde Søde;-)

Skriv ny kommentar: