David Ayer deler en række billeder, der beviser, at Jared Letos udgave af Jokeren holdt sig tæt på tegneserierne.

Der er mange DC-fans, der har Heath Ledgers “The Dark Knight”-udgave som favorit, ligesom der er dem, som sværger til Joaquin Phoenix’ version fra “Joker”. Og så er der dem, der elsker Jack Nicholsons fra “Batman”.

Meget få vil pege på Jared Letos “Suicide Squad”-udgave som den bedste Joker. Men det er måske ellers den, der er mest i overensstemmelse med tegneserierne.

Det står klart nu, hvor David Ayer deler en række billeder, der sammenligner Jared Letos udgave af Jokeren med forskellige udgaver fra tegneserierne – ligheden er slående.

Læs også ‘DC-rygte: HBO Max overvejer ‘Ayer Cut’ af “Suicide Squad”‘.

Efter Zack Snyder har fået lov til at udsende sin udgave af “Justice League” på HBO Max er snakken blusset op, om det samme også skal ske med David Ayers “Suicide Squad”.

I den udgave har Jared Leto en helt anderledes toneangivende rolle som Jokeren.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 glyffen 1 år siden

Intet sted i artiklen påstår han at hans "Joker er den meste korrekte"... Snak om om en misledende click-bait overskrift.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#1 Du har ret, rubrikken var ikke ramt rent - ændrer den, så den passer bedre til indholdet.
Gravatar

#3 HighFlyer15 1 år siden

Det er lige præcis fordi hans joker passer ind på mange forskellige Jokers at den er forkert. Find en stil, go with it. Hvis du prøver at tage dem alle ser det ud af helvede til. Og så lige stål tænder, bare fordi. Noget at det dårligste ved den Joker.
Gravatar

#4 Alex- 1 år siden

Tatoveringerne var hvor han ramte ved siden af for mit vedkommende, men ellers er hans udseende og væremåde ret spot-on, så jeg giver ham skam ret.

Hverken Joaquin Phoenix, Heath Ledger eller Jack Nicholson ramte den “rigtige” Joker “korrekt”, MEN der blev taget brug af kreativ frihed som gjorde at de alle var langt bedre end Jared Leto’s version.

Det skyldes nok at når det kommer til stykket, så fungerer Jokeren bare slet ikke direkte oversat til film.

Skriv ny kommentar: