Efter Steven Spielberg og Peter Jacksons “Tintin: Enhjørningens hemmelighed” blev et stort hit i biograferne sidste år, har det store spørgsmål været, hvilken historie den næste “Tintin”-film vil få, og dette kunne Spielberg for nylig kommentere på.

Se også: ”Tintin” er årets 3. største åbning i Danmark.

Da Spielberg forleden var i Paris for at promovere sin seneste film, “War Horse”, kunne han samtidig fortælle, at manuskriptet til “Tintin 2” netop er ved at blive skrevet, og at det vil være hele to-og-en-halv bog fra Tintin-universet, der vil blive kombineret med historien fra “Enhjørningens hemmelighed”. Spielberg ville dog endnu ikke afsløre, hvilke historier han og Jackson er kommet frem til endnu.

Selv håber Spielberg på at vende tilbage til instruktørstolen på den tredje film, mens det forventes, at Jackson begynder instrueringen på “Tintin 2” senere på året, efter at have færdiggjort indspilningerne til “Hobbitten: En uventet rejse”, der får dansk premiere 12. december i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#21 nwinther 10 år siden

Mardin (7) skrev:

Den første film var en kombination af "Krabben med de gyldne Kløer" og "Enhjørningens Hemmelighed".. Filmen slutter lige inden at de skal ud og finde Rackham den rødes skat..


Hmm... Ender filmen ikke netop som Rackham den Rødes Skat ender? Nu er mine Tintin albums pakket ned, så jeg kan ikke bekræfte - men det er min klare erindring, at Rackham's skat netop
er juvelerne i globen. Det ironiske i, at de har været ude på et langt eventyr uden at finde skatten, mens den har ligget lige for næsen af dem, hjemme på Mølleborg
.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#22 Mardin 10 år siden

#21 Nu kan jeg huske forkert, men mindes at 2011 filmen slutter med at de finder et skattekort i globen? Og at den slutter som en slags Cliff-hanger om at de nu skal ud og finde skatten?

Jeg sad i hvertfald med en følelse af at der manglende noget da jeg så 2011 filmen, måske fordi de har lavet lidt for meget om på den afsluttende del, og helt undladt Tournesol.

Skriv ny kommentar: