Efter Steven Spielberg og Peter Jacksons “Tintin: Enhjørningens hemmelighed” blev et stort hit i biograferne sidste år, har det store spørgsmål været, hvilken historie den næste “Tintin”-film vil få, og dette kunne Spielberg for nylig kommentere på.

Se også: ”Tintin” er årets 3. største åbning i Danmark.

Da Spielberg forleden var i Paris for at promovere sin seneste film, “War Horse”, kunne han samtidig fortælle, at manuskriptet til “Tintin 2” netop er ved at blive skrevet, og at det vil være hele to-og-en-halv bog fra Tintin-universet, der vil blive kombineret med historien fra “Enhjørningens hemmelighed”. Spielberg ville dog endnu ikke afsløre, hvilke historier han og Jackson er kommet frem til endnu.

Selv håber Spielberg på at vende tilbage til instruktørstolen på den tredje film, mens det forventes, at Jackson begynder instrueringen på “Tintin 2” senere på året, efter at have færdiggjort indspilningerne til “Hobbitten: En uventet rejse”, der får dansk premiere 12. december i år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 Morpheus 10 år siden

Jeg glæder mig! 1'eren var fantastisk gammeldags adventure action af bedste Speilberg karakter.
Gravatar

#2 PredatorX 10 år siden

#2

Aye aye
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#3 Sverkel 10 år siden

Ved ikke om jeg glæder mig så meget mere? Filmen som sådan var da OK og flot lavet, men syntes de havde lavet alt for meget om på historien :(
Gravatar

#4 Frederik 10 år siden

Det der gjorde filmen spændende for mig var at se Spielberg lege med kameraet i en animationsverden, hvor han ikke er hindret af fysiske problemer. Den lange scene i Marokko er et godt eksempel.


Ved ikke hvor meget interesse jeg har når det er Jackson.
Gravatar

#5 Zabath 10 år siden

Glæder mig rigtig meget.... Den første var super, og man kan ikke komme uden om at den blev lagt op til en 2´er.
Gravatar

#6 Batsy 10 år siden

Jeg glæder mig til at se om Jackson kan toppe den første, for den var dælme en herlig film!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#7 Mardin 10 år siden

Undskyld men det er vel ikke nogen nyhed/hemmelighed?

Den første film var en kombination af "Krabben med de gyldne Kløer" og "Enhjørningens Hemmelighed".. Filmen slutter lige inden at de skal ud og finde Rackham den rødes skat..

Hvis film nr. 2 skal være en naturlig fortsættelse vil første del vel være afslutningen på denne historie og derfor indeholde historien fra "Rackham den rødes skat" - og selve titlen på film nr. 2 jf. IMDB.com er "Prisoners of the Sun" hvilket oplyser os om at den angiveligt vil have omdrejningspunkt omkring "Tintin og Soltemplet" og hvis alt skal være ret er forhistorien til dette hæfte "De syv krystalkugler"

There you go :-)
Gravatar

#8 filmkorn.dk 10 år siden

Hmm, det var den første jo også.
Synes ikke den var særligt god. De havde lavet for meget om på historien. Og så var den alt for Indiana Jones og Transformers agtig. Synd og skam.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#9 steadi07 10 år siden

Og 2'eren skrives af Anthony Horowitz. Han plejer vel at være en acceptabel forfatter?
Gravatar

#10 dslacker 10 år siden

@7 Jo, men det giver jo ikke nogen mening.
Hvis man har læst historien i Rackham den rødes skat, så ved man jo at skatten ikke er på øen. Både filmen (og tegneserien) slutter jo med, at de finder skatten på Møllenborg Slot. Jeg tror bare de starter direkte med, at vi får lidt optakt i form af at Haddock arver Møllenborg, så får vi en præsentation af Tournesol og går i gang med krystalkugle/soltempel historien... Der er ingen som helst grund til at besøge den ø, med mindre de kopler en anden historie på.
Have You Got The Will To Be Weird - IMDB Profil:
http://www.imdb.com/mymovies/list?l=18871440

Skriv ny kommentar: