Selvom Imagi tidligere havde meldt ud, at deres nye computeranimerede film om Teenage Mutant Ninja Turtles, “TMNT”, ville lægge sig op af de oprindelige tegneserier og derfor være mere dyster end de foregående liveaction film, er de blevet nødsaget til at lave filmen til den mere børnevenlige censurangivelse PG, i stedet for den før antagede PG-13.

Denne censurangivelse er de kontraktmæssigt tvunget til at efterkomme, trods de mange actionsekvenser. ”Vi vil have en del mindre vold end i ‘Narnia’, men fordi filmen udspiller sig i mere virkelighedsbaserede omgivelser, er vi blevet pålagt en højere standard,” forklarer produceren Thomas K. Gray.

Et andet stort problem skyldes, at nogle af de våben, som ninjapadderne bruger, er blevet forbudt i en række lande, deriblandt Storbritanien, Norge, Tyskland, Spanien og Canada. Man vil derfor ikke kunne se anvendelsen af nunchaku eller kastestjerner i den nye “TMNT” film, men våbene vil dog kunne ses hængende i de grønne heltes bælter.

”Filmen ville ikke få tilladelse til at blive vist i visse dele af Europa, hvis vi havde den slags ting med i filmen,” udtaler Gray.

Hvis filmen bliver en succes, håber filmskaberne på at kunne lave en betydeligt mere voldelig fortsættelse med en dertil passende censurangivelse.

”Den næste vil vi lave som en PG-13, men vi vil foretrække at lave den til en R-rating,” beretter produceren.

“TMNT” kan opleves i danske biografer fra 30. marts.Vis kommentarer (47)
Gravatar

#41 Cowabunga 15 år siden

Så er der bare en ting jeg ikke forstår. Hvorfor censurerer de ikke nunchakus i de nye tegnefilm med turtlez? Det må da så være værre at vise dem i børnetegnefilm på tv.
Gravatar

#42 Confused101 15 år siden

#41 De blev lavet inden Amerika gik fra lidt for censurtossede, til totalt blæst. Iøvrigt kan jeg ikke lade være med at sammenligne "totalt blæst" perioden, med den tid Bush har været ved magten. Eller kort svar til dit spørgsmål: det var en anden tid dengang.
Gravatar

#43 nygaardpetersen 15 år siden

KOMPLET LATTERLIGT
Gravatar

#44 Bohemian 15 år siden

.................. i...have..no...words..for..this...other...... than dots?.......................................................................FUCK!!..............
Free in serenity.
Gravatar

#45 filmz-O-SKO 15 år siden

De burde da afstraffes de idiots...10 piskeslag per ord de har sagt i deres liv...så har jeg udtrykt mig.
Gravatar

#46 mr gaijin 15 år siden

Jeg får en inderlig og brændende lyst til at tage i zoologisk have og filme nogle skildpadder, der boller, tager coke og skyder på hinanden, og derefter sende den til censurstodderne. At nunchakus er ulovlige er jo intet holdbart argument. Er det måske lovligt at udføre vold på hinanden med alle mulige andre våben? Hvad med at vi boycotter alle film med pistoler og andre skydevåben, da det jo ikke er lovligt at eje for de fleste i Danmark. Vi må heller ikke vise kræft og eller andre dødelige sygdomme, da det jo også slår mennesker ihjel. Vi fjerner alt det ubehagelige i denne verden, så vores børn aldrig ser det. Så kan de få et kæmpechok, når de bliver gamle nok, da de konfronteres med verdens død og ødelæggelse på en koncentreret gang. Men først skal vi lave en film om alle de hyggelige ting, der er lovlige. Så som sunde kernefamilier der spiser gulerødder og spiller tennis. Mmmmm...
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#47 davenport 15 år siden

Far Til Fire?
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!

Skriv ny kommentar: