Christopher Nolan bruger ham ofte. “Inception”, “The Dark Knight Rises” og den kommende “Dunkirk” har alle Tom Hardy på rollelisten. Nu bliver Tom Hardy så frontfigur for Sony-Marvels nye superhelte-univers, der begynder med “Venom”.

Se også: Fox-Marvels succes med R-rating gør også Sonys “Venom” forbudt for børn

Det er ComingSoon, der skriver, at Tom Hardy skal spille hovedrollen som Eddie Brock, der som bekendt bliver til Venom.

Samtidig er også “Zombieland”-instruktør Ruben Fleischer blevet tilknyttet begyndelsen på Sony-Marvels eget tegneserie-univers.

Således arbejdes der også på filmatiseringer til Silver Sable og Black Cat, der sammen med Venom alle er bekendte af Spider-Man, som dog er på udlån hos Marvel Studios frem til år 2019 og altså derfor i første omgang ikke bliver en del af det nye univers.

“Venom” får premiere d. 5. oktober i 2018.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 kblood 5 år siden

Ja, læste om dette i går eller foregårs. Jeg tror det kunne blive godt. Tom Hardy er en virkelig god skuespiller.
Gravatar

#2 Gorman 5 år siden

#1 enig! En forrygende skuespiller er på plads, så mangler bare filmkvaliteten :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Mauipigen 5 år siden

Altså, Tom Hardy er da nice, men jeg kan ikke lade være med at håbe at denne franchise flopper fælt... jo mere den flopper og koster Sony penge, jo større chancer for at de lader Marvel få rettighederne til Spidey og hans univers tilbage.
Gravatar

#4 Hive 5 år siden

Venom uden Spider-Man er for åndssvagt. Hvis ikke de har forhistorien med er det alt sammen ligegyldigt.

Når det er sagt tror jeg at Tom Hardy er et godt valg. Langt bedre end den sidste Venom vi fik.
Gravatar

#5 kblood 5 år siden

#4 Ja, det sidste valg gav ingen mening. Han er jo en splejs, og det passer bare slet ikke sammen med Brock som jeg mener altid er blevet vidst som en stor veltrænet person, og det er ret vigtigt for at han kan være den bølle han skal forestille at være, i begyndelsen i hvert fald.

For min skyld må de gerne komme med forhistorien med Spiderman senere, men den skal da helst komme. Kan være de laver en historie hvor det sådan lidt opsummeres så det passer sammen med den nye Spiderman og at han får en cameo, men at de ikke gør så meget ud af det, men måske mere ser det som Brock der husker tilbage, og så lige en lille kamp mellem de to, og at filmen så begynder.
Gravatar

#6 Hive 5 år siden

kblood (5) skrev:
Kan være de laver en historie hvor det sådan lidt opsummeres så det passer sammen med den nye Spiderman og at han får en cameo, men at de ikke gør så meget ud af det, men måske mere ser det som Brock der husker tilbage, og så lige en lille kamp mellem de to, og at filmen så begynder.


Det vil være en okay løsning, ja.

Skriv ny kommentar: