I denne uge er der fem nye film at vælge imellem, når ugens nye, kommende film får premiere – deriblandt et gensyn med James Camerons Pandora.

Klik på de enkelte filmtitler for at se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

If I Want to Whistle, I Whistle: Rumænsk drama om den 18-årige småkriminelle Silviu, der sidder i ungdomsfængsel, men forsøger at flygte. Filmen vandt Sølvbjørnen i Berlin og får dansk premiere i Cinemateket i København.

The Kids Are All Right: Julianne Moore og Annette Bening ses i rollerne som et lesbisk forældrepar, hvis to børn som teenagere ønsker at komme i kontakt med deres biologiske far.

Sammys store eventyr: Belgisk animationsfilm om skildpadden Sammy med danske stemmer af bl.a. Timm Vladimir, Nicolas Bro og Paprika Steen.

Going the Distance: Romantisk komedie med Justin Long og Drew Barrymore som et forelsket par, der finder ud af, at langdistanceforhold er lettere sagt end gjort…

Ugens biografpremiere: “Avatar Special Edition: James Cameron var knotten over, at han måtte tage “Avatar” ud af 3d-biograferne for at give plads til andre film, og derfor genudsender han nu filmen i en 8,29 min. længere version.

Traileren til “Avatar Special Edition” kan ses nedenfor.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 keitel 13 år siden

Man har sgu for mange penge, hvis man gider at tage ind for at se den lorte film igen, for et par minutter ekstra.
Gravatar

#2 Riqon 13 år siden

James Cameron var knotten over, at han måtte tage "Avatar" ud af 3d-biograferne for at give plads til andre film, og derfor genudsender han nu filmen i en 8,29 min. længere version.


Knottenhed er altid en god motivator, når det kommer til de kreative brancher.
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#3 Eat this 13 år siden

THE BIGGEST ADVRNTURE OF ALL TIME... dagens bedste joke
Gravatar

#4 jeppehp 13 år siden

Knottenhed er altid en god motivator.


Ja man skal jo også tænke på at den stakkels mand sleeeet ingen penge har tjent på Avatar, så selvfølgelig skal den da i biografen igen.
Nej nej nej.
Den var god da man så den i biografen første gang, så så man den på Blu Ray og tænkte: Hmm, ok den var egentlig ikke noget specielt. Hvorfor skulle man se den pga. 8,29 min. mere...
Dem der ville se Avatar nåede det nu nok selvom den blevet taget af for at gøre plads til Alice. Ellers har jeg den på Blu Ray og du må gerne låne den ;)
Om film, musik, hygge og hverdagsting :-) på hosjeppe.blogspot.com
Gravatar

#5 Mhmaha 13 år siden

Eat this (3) skrev:
THE BIGGEST ADVRNTURE OF ALL TIME... dagens bedste joke


Overdrivelse fremmer forståelsen? Eller måske bare James Camerons ego? :P
Gravatar

#6 filmz-loke76 13 år siden

Hvor er det bare skægt som folk de kan whine over Cameron. Der er nok nogen der har lidt ondt i røven over manden rent faktisk har lavet de 2 mest indtjenende film i historien og ved flere lejligheder har flyttet de teknologiske grænser for film mediet. Jantelovs danskere er sku nogen patetiske størrelser...
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#7 astor 13 år siden

Og, det er skægt at se Avatar/Cameron fanbois flippe totalt ud, når nogen siger de ikke kan lide filmen ;-)
Sorry, Quaid. Your whole life is just a dream...
Gravatar

#8 jeppehp 13 år siden

Haha nej nej stop nu...
Jantelovs danskere er sku nogen patetiske størrelser...

Hvis du endelig vil køre ned af det spor kan du ligeså godt påstå at det er fordi vi er meget kristne fordi grådighed er en dødssynd.
Utroligt som man kan trække jantelovskortet når man ikke kan argumentere.
Jeg bryder mig ikke om Sidney Lee, faktisk kan jeg ikke fordrage ham, men det har sjovt nok ikke noget med janteloven at gøre.
Har ikke noget imod Cameron, synes bare den her handling er en F* finger i hovedet på os. Hvor stor betydning kan 8 min. tillægge en film?
Men altså jeg er ikke en hater så vil ikke stejle på det her :)
Om film, musik, hygge og hverdagsting :-) på hosjeppe.blogspot.com
Gravatar

#9 Sweetiebellefan 13 år siden

Ville hellere se Sammys store eventyr på tysk fordi Lena medvirker.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#10 Agenten 13 år siden

#6 Kan egentligt godt støtte dig lidt i din holdning! Jeg så Avatar i biografen, 2. gang i 3D, jeg har også købt den på blu-ray, det ER ikke verdens bedste film, Pocahonta`s på speed, men hold da kæft en visuel oplevelse!!! T2 og Aliens, er langt federe film, som jeg har slidt op på vhs, skam spillet på dvd, og glæder mig som en gal til sidstnævnte udkommer på blu-ray, (har allerede min 2. udgave af T2 på blu... som står/lyder rigtig fedt) Aliens skulle jo virkelig, efter Camerons udtalelser stå fantastisk nu, og så i HD lyd... satme guf!!! Men kan nu heller ikke se problemet med en længere version af Avatar, kunne egentlig også godt finde på at se den igen i 3D hvis ikke den i forvejen var så lang, for mig er 3D formatet da cool nok, men syntes det er hårdt at se på for længe af gangen:-(
Killing is easier than breath...

Skriv ny kommentar: