Pga. julen lander de næste premierefilm først i biograferne 25. december – hvor der til gengæld er mulighed for at vælge blandt ikke mindre end syv nye film.

Klik på de enkelte filmtitler for at se billeder, trailere, nyheder og meget mere om de enkelte film:

Mr. Nobody
: Filmens mange lag om den ubeslutsomme Nemo samles i en rammefortælling i en fjern fremtid, hvor den aldrende Nemo med 120 år er verdens ældste mand – og den sidste dødelige tilbage på jorden. På rollelisten finder man bl.a. Jared Leto og Rhys Ifans.

Biutiful: Alejandro González Iñárritu har instrueret Javier Bardem i denne film om Uxbal, som føler døden kaste sin ubønhørlige skygge og må forsøge at redde sine to børns tilværelse og forliges med sit liv.

Meet the Parents – Little Fockers: De kære Fockere er tilbage, og denne gang kommer Greg i pengenød og må tage et ekstra job for at holde kreditorerne fra døren.

Englen: Norsk drama om den livsglade pige Lea, hvis tilværelse ændres radikalt, da faderen dør, og moderen finder sammen med sin gamle og psykopatiske kæreste Ole.

Cyrus: Komedie med John C. Reilly, Jonah Hill og Marisa Tomei. Filmen omhandler John, der møder den smukke Molly. John opdager dog til sin rædsel, at der er en anden mand i Mollys liv – nemlig hendes hjemmeboende, 21-årige søn, Cyrus.

Burlesque: Cher og Christina Aguilera har hovedrollerne i denne film om show-teatrene med deres stort opsatte forestillinger med sang og dans.

Ugens biografpremiere: “Narnia: Morgenvandrerens rejse: Den nye film i “Narnia”-serien skuffede omsætningsmæssigt, da den havde premiere i USA. Om danskerne tager bedre i mod fortællingen om Edmund og Lucy Pevensies nye eventyr vil vise sig i løbet af juledagene.

Se traileren til “Narnia: Morgenvandrerens rejse” her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Nagash 11 år siden

Det var da på tide, at Mr Nobody kom i biografen. Så den på BD for efterhånden mange måneder siden. Og hold dog op, hvor er det et lille mesterværk. 2½ timer, der bare flyver afsted, i et fedt og overraskende univers. Den skal vist meget snart ses igen :)

Skriv ny kommentar: