Der er et stort hul i plottet i “Venom”, indrømmer instruktør Ruben Fleischer.

I “Venom” er det de færreste, der kan leve ret længe i selskab med en fjendtlig symbiot fra det ydre rum. Eddie Brock klarer det med Venom, imens Drake får besøg af Riot.

Men hvordan overlevede en ældre dame fra Malaysia med besøg fra Riot i seks måneder?

”Det er et godt spørgsmål. Det er et af vores få logiske problemer, men vi skulle have tiden til at gå for at vise Eddies nedtur… Men jeg kan lide tanken om, at den gamle dame myrdede løs på tværs af Malaysia,” siger Ruben Fleischer til Gamespot.

Vi ser således Riot beværte en ældre malaysisk kvinde i begyndelsen af “Venom“, hvorefter der går seks måneder, hvor vi oplever Brock gå i hundene efter tabet af job og kæreste.

Derefter dukker den ældre dame op igen og giver Riot videre til en lille pige. Den del var måske ikke helt gennemtænkt, indrømmer Fleischer.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 HighFlyer15 5 år siden

Ikke super gennemtænkt men let forklaret hvis man tænker på hvad filmen ellers fortæller.
Hvis symbioten matcher hosten så sker der ikke det helt store. Det bliver forklaret i filmen. Riot kommer ikke til Drake for at blive et perfekt match. Han kommer jo for at få fat på raketten. Så Riot kunne let have været et perfekt match med den ældre dame. Meh, det er ærlig talt det mindste som er galt med filmen hvis man endelig skal pege på de dårlige kvaliteter i den.

Så et "stort" plothul er det ikke rigtig.
Gravatar

#2 gladiator 5 år siden

Det er da en miniature ting....
Gravatar

#3 KeeZ 5 år siden

Forklarede de ikke også, at symbioten kun åd værten hvis den var utilfreds og ikke fik nok næring, hvis den ellers var et godt match?

Skriv ny kommentar: