Den er vel sagtens den største favorit til en Oscar for bedste effekter. I Denis Villeneuves “Arrival” er grænsen imellem virkelighed og effekter nærmest usynlig. Ny CGI-video viser, hvor grænsen går.

Se også: Årets Filmz: Denis Villeneuve ankommer med årets bedste

Her afsløres det, hvilket elementer i “Arrival”, der var indsat af de dygtige effekt-folk på produktionen, som gør den til en naturlig Oscar-favorit.

Ofte er det de mere realistiske effekt-film, der løber med en Oscar, som det var tilfældet senest med “Ex Machina” og “Interstellar” året før igen.

Tirsdag modtog “Arrival” da også en BAFTA-nominering for sit effekt-arbejde, der har medvirket til at omsætte for 147 millioner dollars på et beskedent blockbuster-budget på 47 millioner dollars.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 X&O 7 år siden

Jeg kan godt se argumentet for at give prisen til den hvor man ikke kan se hvad der er effekt og hvad der er virkelighed. Men i min verden burde man hellere give den, til den film der udvikler mediet og effekterne i en ny retning. Det er efterhånden ikke svært at lave noget der ser fotorealistisk ud, hvor du ikke kan bedømme om det er en effekt eller virkelighed. De fleste effekter i Arrival er statisk døde objekter, som efterhånden ikke er noget problem for et seriøst effekthus i Hollywood. Hvorimod effekterne i fx Rogue One, uanset hvad man mener om dem, rent faktisk er med til at udvikle CGI-effekterme, ved at skubbe grænserne for hvad der er muligt.
Gravatar

#2 KEiZ 7 år siden

Hvorfor satte de ikke bare 4 i orange dragter på den lift??
What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

Skriv ny kommentar: