Intet mindre end 27 premierefilm i det kommende års tid tager udgangspunkt i virkelige begivenheder eller personer. Det skriver filmmagasinet Ekko. Virkeligheden bliver altså i stigende grad skyllet ned med popcorn og kold cola i biografmørket.

Se også: Trailer til “Fury” med Brad Pitt.

”Når en producent laver en film baseret på et kendt forlæg, er han allerede markedsføringsmæssigt foran konkurrenterne. Titlen alene vækker genkendelighed hos publikum og gør den lettere at sælge,” siger Kim Pedersen, formand for brancheforeningen Danske Biografer, til Ekko.

Af de mest mindeværdige kommende film kan nævnes Clint Eastwoods ”Jersey Boys”, Mike Leighs ”Mr. Turner”, David Ayers ”Fury” og Angeline Jolies ”Unbroken”.

Men det er ikke kun i Hollywood, at virkeligheden vinder større indpas. Også de danske producenter satser i stigende grad på virkelige historier.

I starten af næste år kommer ”Itsi Bitsi”, Ole Christian Madsens portræt af Steppeulvene-forsangeren Eik Skaløe. Og senere kan man opleve Christina Rosendahls ”Idealisten”, der fortæller historien om en række danske arbejdere på Thule-basen i Grønland.

Du kan se listen over alle de kommende film fra virkelighedens verden inde på Ekkos hjemmeside

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Riqon 7 år siden

Meget virkelighed er jo inspireret af fiktionen.
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: