Der er allerede tegn på, at 3D også vil blive brugt mere og mere i film med almindelige skuespillere, hvilket hurtigt leder tankerne mod, hvordan de vil blive brugt i fremtiden. Man kunne forholdsvist let forestille sig 3D anvendt i ‘Inception’, men hvad med ‘The Social Network’? ‘Skyggen’? ‘Det hvide bånd’?

I denne udgave af Benways Blog ser Filmz’ anmelder Søren Ildved på 3D-trenden, der hurtigt er ved at ændre filmlandskabet – på godt og ondt.

Læs mere i Benways Blog: 3D – film-revolution eller film-dille?.Vis kommentarer (45)
Gravatar

#11 MOVIE1000 11 år siden

Jeg har ikke noget imod 3D, kun hvis det ikke bliver vist ordentligt, skal der være 3D så lad der være 3D, men for guds skyld og alle de andre guder, være fyldt med 3D istedet for at spare på det.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#12 AlienJunkie 11 år siden

Hader 3D... Vil hellere se filmen i gammeldavs 2D.

Gravatar

#13 Toranaga 11 år siden

Jeg har set Avatar, Jackass 3D og Tron og den eneste hvor jeg syntes 3D var et minus var Jackass. Her fungerede det faktisk ganske godt. Men ved alm. film syntes jeg det er træls fordi jeg syntes billedet kan virke uskarpt ved hurtige scener m.m.
Gravatar

#14 MOVIE1000 11 år siden

Toranaga (13) skrev:
Her fungerede det faktisk ganske godt.


undskyld, men hvad fungerede godt??
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#15 Collateral 11 år siden

#14: Gætter på at der er byttet noget rundt, og at det rent faktisk VAR et minus at se "Avatar" og "Tron: Legacy" i 3D, men ikke at se "Jackass 3D", hvor det fungerede. Det er i hvert fald den eneste måde det kan komme til at give mening for mig.
"You can't please everybody. In fact sometimes I don't please anybody" - Oliver Stone
Gravatar

#16 IK 11 år siden

Der er ikke lavet det definitive mesterværk i 3D endnu, men det udelukker ikke, at det meget vel kan være lige rundt om hjørnet.


Benway, var det ikke dig der anmeldte Avatar og gav den 6/6?
Gravatar

#17 Skeloboy 11 år siden

#16 - men 6/6 er vel ikke nødvendigvis et "definitivt mesterværk"? Og man kan også snildt ændre holdning. Og hvis du kan huske anmeldelsen, så kritiserer han egentlig også filmen en smule...

Mangler stadig at se min første 3D-film - det eneste 3D jeg har set, var på TV2 i 1988-89...

Det er ikke så meget af princip, som det er nærighed kombineret med, at der ikke har været nogen film i 3D, som har været et must at se for mig.
Gravatar

#18 IK 11 år siden

Skeloboy (17) skrev:
#16 - men 6/6 er vel ikke nødvendigvis et "definitivt mesterværk"? Og man kan også snildt ændre holdning. Og hvis du kan huske anmeldelsen, så kritiserer han egentlig også filmen en smule....


Så bør han da ikke give filmen 6/6 men 5/6. Jeg vil personligt aldrig give en film 6/6 hvis jeg ikke mente at det var et klokkeklart mesterværk. Der er vi måske forskellige. :)
Gravatar

#19 dewin 11 år siden

Når man pludselig har behov for tilbehør til krydderen for at se en film, så er der tale om en gimmick, et tillæg, et stykke meningsløs legetøj som vi kender fra Anders And bladene, og og for mig er 3D bare den nyeste pengesugning af forbrugernes lommer (lad os servere noget for dem og presse dem til at tro at det er absolut topnødvendigt at de tager det til sig, og lægger kontanter på bordet)! Penge, penge, og fucking penge! 3D er en gimmick! 3D er penge! Gentagelse slut!

Jeg har sq ikke behov for at blive en del af en film. Jeg gider sq da ikke sidde og blive suget ind i den, få en fornemmelse af at filmen omringer mig, bliver levende, lader mig komme nærmere den... eller vent... jow, det kunne da være fedt, HVIS 3D TEKNOLOGIEN RENT FAKTISK KUNNE PRÆSTERE SÅDAN ET SCENARIUM! Kom igen, når der foreligger en teknologi hvor vi ikke skal bruge briller, batterier, og følge guidelines til hvordan hvor langt skal jeg sidde væk fra mit fjernsyn og tilmed hvilken retning er der mest optimal. Det her er sq ikke rigtig 3D... det er papmacheD!
Gravatar

#20 mammamini 11 år siden

Det med at 3D er en dille tør vist siges..... Faldt over et skilt forleden i Silkeborg ved et motioncenter: "Nu med 3D spining.. " wtf?!?
Gør det nu, inden det er forsent (;

Skriv ny kommentar: