Captain America giver trailer-tæv til Batman og Superman


Det er svært ikke at bemærke. DC Comics og Marvel konkurrerer heftigt på filmmarkedet. Til foråret optrappes konkurrencen, når DC’s “Batman v Superman: Dawn of Justice” kommer ud i marts, imens “Captain America: Civil War” får premiere en måned efter. Målt på trailer-hype er det dog klart Marvel, der fører an.

Se også: Første trailer: Borgerkrigen bryder ud i “Captain America: Civil War”

Således var der premiere på den seneste “Batman v Superman”-trailer og den første reelle trailer til “Captain America: Civil War” med blot en uges mellemrum på det amerikanske talk-show “Jimmy Kimmel Live”.

Efter de første 24 timer havde lidt over 23 millioner set den tredje trailer til DC Comics’ “Batman v Superman” på enten YouTube eller Facebook. Et imponerende tal, men intet i forhold til konkurrenten fra Marvel Studios. På lignende 24 timer så 61 millioner den første trailer til Captain Americas borgerkrig imod Iron Man, skriver Variety.

Trailer-kampen siger naturligvis intet om et kommende billetsalg, og så skal det nævnes, at Marvel har talt mere med end blot YouTube og Facebook med, samtidig med det langt fra er helt fair at sammenligne en første trailer imod en tredje trailer i filmkampen ‘DC v Marvel’.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får premiere den 24. marts 2016, imens “Captain America: Civil War” får premiere d. 28. april i 2016.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#11 Geekalot 4 år siden

Nu er det en nyhed der er bragt fra et andet nyheds site, så ta den op med dem der har lavet nyheden istedet for dem der har bragt den. Vær i det mindste glad for i for nyheder istedet for at brokke jer.
Gravatar

#12 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

Geekalot (11) skrev:
Nu er det en nyhed der er bragt fra et andet nyheds site, så ta den op med dem der har lavet nyheden istedet for dem der har bragt den. Vær i det mindste glad for i for nyheder istedet for at brokke jer.


Tak for støtten, men fair skal være fair: Vi har aktivt valgt at viderebringe den, så det er helt ok at være kritisk med grundige belæg som Arnem. Synes stadig, at nyheden er interessant, selv om den ikke holder som videnskabelig sammenligning.
Gravatar

#13 arnem 4 år siden

#11

Du har fuldstændigt ret. Vi behøver ikke være kritiske. SÅ længe vi får noget, så er det ligegyldigt om det kunne forbedres.

Fx har mit hjem ikke noget tag, men jeg er da glad for mine fire vægge og min, godt nok hængselsløse, dør.

Filmz vælger at bringe nyheden. De kunne jo have brugt det oprindelige oplæg til at lave lidt benarbejde og undersøge sagen nærmere, og rent faktisk få noget journalistisk tyngde ind i nyheden.

Og hvorfor kritiserer du min kommentar? Kan du ikke bare væreglad for der overhovedet er nogen der gider kommentere på nyhederne.

#10
Jeg er ligeglad med hvor mange mennesker der har set hvilke trailere. Jeg er bare interesseret i hvorfor Filmz ikke selv er interesserede I at levere nyheder af bedre kvalitet. Når man ser sådan noget her der nærmest er provokerende ligegyldigt.

Men hvad er det interessante i nyheden? Hvad er meningen vi skal få ud af den? Er det et argument for at folk er mere interesserede i CW end BvS? Eller er det interessante at interessen for films marketing måske falder senere i kampagnen? Hvilken indsigt er det den her nyhed skal give læseren?

Er det bare det faktum at der var et større antal mennesker der så den ene trailer end den anden? For så kunne I jo poste sådan en her nyhed hver anden dag.

Det kan godt være jeg bare overser hvad det relevante i nyheden er?
Gravatar

#14 Morten Vejlgaard Just 4 år siden

#13 Nu spurgte du altså selv, så forsøgte jeg at svare dig stille og roligt efter bedste evne.

arnem (9) skrev:
Hvordan ser det ud med BvS trailer #1 versus Civil War trailer #1?


Jeg skal ikke afgøre, hvad den enkelte finder interessant i enkelte nyheder, men at de to største film fra de to største superhelte-franchises i 2016 så åbenlyst konkurrerer på premieredato og på trailer-udgivelse, er interessant. Det er ikke to tilfældige film med to tilfældige premieredatoer. Det er heller ikke tilfældigt, at begge har trailer-premiere hos Jimmy Kimmel ryg til ryg. Den konkurrence, som Marvel og DC selv lægger op til, er interessant at dække. Også i små, korte nyheder som man finder på Filmz.
Gravatar

#15 arnem 4 år siden

Morten Vejlgaard Just (14) skrev:
givelse, er interessant. Det er ikke to tilfældige film med to tilfældige premieredatoer. Det er heller ikke tilfældigt, at begge har trailer-premiere hos Jimmy Kimmel ryg til ryg. Den konkurrence, som Marvel og DC selv lægger op til, er interessant at dække. Også i små, korte nyheder som man finder på Filmz.


Ja. Men så gå dog ind i den konkurrence. For at nyheden får egentlig journalistisk værdi, må I jo analysere de to projekter og deres relation ud fra et større billede end trailer #1 versus trailer #4. Det har ikke noget at gøre med hvad folk finder interessant, det er almindeligt journalistisk håndværk.

Gravatar

#16 Geekalot 4 år siden

Nå ja kill the messenger, er jo altid det korrekte... eller
Gravatar

#17 arnem 4 år siden

Geekalot (16) skrev:
Nå ja kill the messenger, er jo altid det korrekte... eller


Det er jo ikke "the messenger" jeg går efter her. Journalisten har ansvaret for de nyheder han vælger at viderebringe.

Med din logik kunne Filmz bringe deciderede løgnagtige nyheder, og så længe nyhederne kom fra andre hjemmesider, ville ingen af os kunne kritisere det.

Gravatar

#18 Geekalot 4 år siden

Nu er der så ikke nogen løgnagtige nyheder i den nyhed her. Men hvis der blev bragt en nyhed på en løgn ville jeg nok oplyse Morten om det med fakt.
Nu skal du ikke glemme rygter høre til film nyheder, mange af dem er løgne, men de er stadig rygter inden. Og jeg kan godt lide rygter.
http://variety.com/2015/film/news/batman-v-superma... original link til nyheden.
Gravatar

#19 arnem 4 år siden

#18
Okay. Så man må godt kritisere budbringeren hvis det er løgn, men ikke hvis det bare er værdigløst? Jeg skal bare lige være med på hvornår det er okay "to kill the messenger".
Gravatar

#20 Geekalot 4 år siden

henviser til den sidste post jeg lavede.

Skriv ny kommentar: