Det er svært ikke at bemærke. DC Comics og Marvel konkurrerer heftigt på filmmarkedet. Til foråret optrappes konkurrencen, når DC’s “Batman v Superman: Dawn of Justice” kommer ud i marts, imens “Captain America: Civil War” får premiere en måned efter. Målt på trailer-hype er det dog klart Marvel, der fører an.

Se også: Første trailer: Borgerkrigen bryder ud i “Captain America: Civil War”

Således var der premiere på den seneste “Batman v Superman”-trailer og den første reelle trailer til “Captain America: Civil War” med blot en uges mellemrum på det amerikanske talk-show “Jimmy Kimmel Live”.

Efter de første 24 timer havde lidt over 23 millioner set den tredje trailer til DC Comics’ “Batman v Superman” på enten YouTube eller Facebook. Et imponerende tal, men intet i forhold til konkurrenten fra Marvel Studios. På lignende 24 timer så 61 millioner den første trailer til Captain Americas borgerkrig imod Iron Man, skriver Variety.

Trailer-kampen siger naturligvis intet om et kommende billetsalg, og så skal det nævnes, at Marvel har talt mere med end blot YouTube og Facebook med, samtidig med det langt fra er helt fair at sammenligne en første trailer imod en tredje trailer i filmkampen ‘DC v Marvel’.

“Batman v Superman: Dawn of Justice” får premiere den 24. marts 2016, imens “Captain America: Civil War” får premiere d. 28. april i 2016.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (24)
Gravatar

#1 arnem 5 år siden

Burde I ikke sammenligne den første BvS trailer før det her på nogen måde siger noget om noget som helst?

Jeg tror de fleste af os er med på at den første trailer til sådan nogle typer film her, får flere hits end den fjerde.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#1 Det kan man sagtens argumentere for. Det, der taler for den her metode, er, at Tidspunktet var ens og så på det samme show - eksponeringen var den samme. Og så er forskellen alt andet lige stadig voldsom, selv om det var tredje gang vi så noget til 'BvS'. Men du har bestemt en pointe!
Gravatar

#3 Jack Slater 5 år siden

Ja lidt svær sammenligning. Batman vs. superman startede med en meget sparsom teaser-agtig trailer og fik meget senere to nye trailers. Civil War gik direkte over i en stor lang trailer ik'?
Gravatar

#4 arnem 5 år siden

#2

Forskellen er voldsom, men totalt forventelig. Tror samtlige læsere på films ville kunne svare "Ja", hvis de blev spurgt om der ville være stor forskel på de to trailere.

Hvorfor er I ikke gået tilbage og kigget på tidligere tendenser, og rent faktisk få nogle interessante refleksioner ind over nyheden?

Jeg er med på at det I skriver er rigtigt, men det gør det jo ikke nødvendigvis hverken relevant eller interessant.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#3 'BvS' teasede få dage inden den fulde trailer i april, imens Captain A er gået direkte til fuld trailer.

#4 Flere steder på nettet var der stor tiltro til, at 'BvS' ville vinde duellen stort. Den er jo DC's bud på et modstykke til 'Avengers', men bliver altså slået af en 'mellemstor' Marvel-film, der ligger lige under 'Avengers'-filmene i ambitionsniveau.
Gravatar

#6 Snipp 5 år siden

Denne her nyhed er latterlig og jeg forstår ikke hvorfor i overhovedet sammenligner de 2 trailers. Buuuuuuuuu Filmz staff. Få styr på jeres pis...
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#7 Snipp 5 år siden

Denne her nyhed er latterlig og jeg forstår ikke hvorfor i overhovedet sammenligner de 2 trailers. Buuuuuuuuu Filmz staff. Få styr på jeres pis...
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#8 Snipp 5 år siden

dobbelt post
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#9 arnem 5 år siden

#4
Fornemt. Kan du så smide nogle links på til alle de steder på nettet hvor folk mente at den fjerde trailer til en superheltefilm, ville slå den første trailer til en anden lige så stor superheltefilm?

Og selv hvis det er rigtigt, så gør det vel næppe nyheden relevant herinde.

Hvordan ser det ud med BvS trailer #1 versus Civil War trailer #1?
Gravatar

#10 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#9 Har ikke fundet tal på første fulde 'BvS'-trailer i de første 24 timer, men teaseren, som var det første kig, fik omkring de 30 mio. Det samme med den anden trailer på Comic-con.

Skriv ny kommentar: