Med “Abernes planet: Oprindelsen” formåede instruktøren Rupert Wyatt (“The Escapist”) at puste nyt liv i den noget skrantende “Abernes planet”-franchise, men af forskellige årsager laver Wyatt ikke fortsættelsen, “Dawn of the Planet of the Apes”, og hovedrolleindehaveren James Franco vender formentlig heller ikke tilbage.

Se også: Matt Reeves overtager “Dawn of the Planet of the Apes”.

Derfor har 20th Century Fox hyret Matt Reeves (“Cloverfield”, “Let Me In”) til at instruere toeren, og nu har man tilmed hyret Jason Clarke (“Zero Dark Thirty”) til at spille filmens (fortsat ukendte) menneskelige hovedrolle. Clarke skal spille over for Andy Serkis, der igen spiller aben Cesar.

Fortsættelsens plot er fortsat omgivet af mystik, men vi ved nu, at “Dawn of the Planet of the Apes” foregår 15 år efter begivenhederne i den første film, og at den fokuserer på en gruppe forskere, der kæmper for at overleve alene i San Francisco, alt imens Cesar forsøger at bevare herredømmet over sit rige.

Scott Z. Burns (“Contagion”) stod bag et tidligt manuskriptudkast til filmen, men da Reeves overtog projektet, hyrede 20th Century Fox samtidigt Mark Bomback (“Die Hard 4.0”, “The Wolverine”) til at omskrive drejebogen. Efter planen tager Reeves og Co. hul på optagelserne til foråret, og filmen skulle gerne få biografpremiere engang i 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 filmkorn.dk 10 år siden

Det er tydeligt, at de hyrer manuskripterforfattere ud fra box office tallene.

Mark Bomback. But why?!
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#2 loki 10 år siden

Fortsættelsens plot er fortsat omgivet af mystik, men vi ved nu, at "Dawn of the Planet of the Apes" foregår 15 år efter begivenhederne i den første film, og at den fokuserer på en gruppe forskere, der kæmper for at overleve alene i San Francisco, alt imens Cesar forsøger at bevare herredømmet over sit rige.


Så vi får endnu-endnu-endnu engang ikke lov til at se selve kollapset, men i stedet kun efterdønningerne. Vi har efterhånden været disse post-apokalyptiske scenarioer igennem et utal af gange, og resultatet bliver ofte at det globale scope udebliver. Serien The Walking Dead er et godt eksempel på dette. Og jeg der ellers fandt 1'eren vældig underholdende.
www.peakoil.dk
Gravatar

#3 MOVIE1000 10 år siden

hmmm føler mig ikke så trygt ved at de skal lave fortsættelsen, det bliver ihvertfald svært at overgå den første. Man kan dog håbe at Serkis redder det lidt. Men måske bliver projektet helt andereldes, vi må vel bare vente til traileren kommer :)
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 compax 10 år siden

Øv, dette her kan kun blive en Terminator 4 fatal fejl om igen. forstået på den måde, at jeg meget gerne ville se hvad der sker fra 1'erens slutning og løbende de 15 år frem istedet for at springe 15 år frem med det samme hvor alt det mest spændende allerede er sket.

instruktøren kan jeg ikke udtale mig om da jeg ikke har nogen idé om hvem det er
Gravatar

#5 Carmul 10 år siden

Synes også at der mangler lidt.. 15 år er meget, og som nævnt før, mener jeg også at det kunne være fedt lige at få kulminationen med, i stedet for bare at se de ødelagte rester...
Gravatar

#6 Mister Marvel 10 år siden

jeg tror nu via nogle flash-backs vil få at vide hva der er sket iløbet af de 15 år siden ´´rise ´´ , fordi det vil da være mest logisk.
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#7 Sentrax 10 år siden

MOVIE1000 (3) skrev:
det bliver ihvertfald svært at overgå den første

LOL
Gravatar

#8 Riqon 10 år siden

Sentrax (7) skrev:
LOL


?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 MOVIE1000 10 år siden

Riqon (8) skrev:
?


Samme spørgsmålstegn herfra ?

Filmen har den højeste score ind epå imdb.com hvis man ikke regner den allerførste Abernes planet film med, og det synes ejg er ret vildt. når der er gået så lang tid, siden vi sidst har set noget fra det univers og at det så virker i vores tid og at der er fans til at give nyt liv i serien synes jeg er fantastisk.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#10 Thomsen 10 år siden

Jeg var også glad for "Rise..." (selvom originalen stadigvæk er langt den bedste). Så også et "?" herfra.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.

Skriv ny kommentar: