Med “Abernes planet: Oprindelsen” formåede instruktøren Rupert Wyatt (“The Escapist”) at puste nyt liv i den noget skrantende “Abernes planet”-franchise, men af forskellige årsager laver Wyatt ikke fortsættelsen, “Dawn of the Planet of the Apes”, og hovedrolleindehaveren James Franco vender formentlig heller ikke tilbage.

Se også: Matt Reeves overtager “Dawn of the Planet of the Apes”.

Derfor har 20th Century Fox hyret Matt Reeves (“Cloverfield”, “Let Me In”) til at instruere toeren, og nu har man tilmed hyret Jason Clarke (“Zero Dark Thirty”) til at spille filmens (fortsat ukendte) menneskelige hovedrolle. Clarke skal spille over for Andy Serkis, der igen spiller aben Cesar.

Fortsættelsens plot er fortsat omgivet af mystik, men vi ved nu, at “Dawn of the Planet of the Apes” foregår 15 år efter begivenhederne i den første film, og at den fokuserer på en gruppe forskere, der kæmper for at overleve alene i San Francisco, alt imens Cesar forsøger at bevare herredømmet over sit rige.

Scott Z. Burns (“Contagion”) stod bag et tidligt manuskriptudkast til filmen, men da Reeves overtog projektet, hyrede 20th Century Fox samtidigt Mark Bomback (“Die Hard 4.0”, “The Wolverine”) til at omskrive drejebogen. Efter planen tager Reeves og Co. hul på optagelserne til foråret, og filmen skulle gerne få biografpremiere engang i 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Michael Andersen 10 år siden

Det kan være Sentrax tror at Burtons abefilm er den første.
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#12 Riqon 10 år siden

#11 - Tja, alt muligt kan jo tænkes, når han ikke har andet at sige end "LOL".
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#13 Yellow-TV 10 år siden

Jeg har ikke set originalen og dens mange efterfølgere. Jeg skulle se Burton's fortolkning af den originale, men efter et par minutter slukkede jeg, ikke fordi jeg syntes den var dårlig, men fordi det bare ikke var dagen til at se filmen (kender i det?). Jeg har til gængæld set James Franco-versionen og den slutter til sidst at man skulle tro at der kommer en efterfølger. Så jeg har ikke imod en efterfølger, jeg lader bare dem gøre deres arbejde :]
Gravatar

#14 BN 10 år siden

Se Roddy McDowalls private optagelser fra indspilningen af 'Abernes Planet' (1968-udgaven):

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#15 Yellow-TV 10 år siden

BN (14) skrev:
Se Roddy McDowalls private optagelser fra indspilningen af 'Abernes Planet' (1968-udgaven):

Det måtte godt nok have taget tid.

Skriv ny kommentar: