De fleste anmeldere var negative imod “Batman v Superman”. De amerikanske anmeldere endte på 27 % hos anmelder-portalen Rotten Tomatoes. Nu har kritikken så ramt endnu en DC-film hårdt, hvilket får fans til at kræve Rotten Tomatoes lukket.

Se også: Anmeldere efter “Ultimate Edition”: Nu giver “Batman v Superman” mening

Blandt de amerikanske anmeldere er kun 35 % således positive over for “Suicide Squad”. Derfor har en DC-fan nu påbegyndt en underskrifts-indsamling for at få Rotten Tomatoes lukket:

”Vi bliver nødt til at lukke dette site ned, fordi anmeldere altid giver DC Extended Universe-filmene uretfærdigt dårlige anmeldelser, som 1- ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, 2- ‘Suicide Squad’, og det påvirker folks mening, selv om det er virkelig gode film,” skriver Abdullah Coldwater som begrundelse for sin underskrifts-indsamling hos Change.org.

Næsten 8.000 personer har underskrevet indsamlingen for at få lukket munden på anmelderne, der altså ifølge de vrede DC-fans anmelder uretfærdigt og forkert.

“Suicide Squad” får dansk premiere d. 11. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (51)
Gravatar

#11 Geekalot 5 år siden

#10 enig! Men skal jeg passe på med at være enig med dig. For ellers kommer den person vi ikke nævner navn på nok bare efter os igen
Gravatar

#12 Star Trek fever 5 år siden

Geekalot (11) skrev:
#10 enig! Men skal jeg passe på med at være enig med dig. For ellers kommer den person vi ikke nævner navn på nok bare efter os igen


Hehe ja. Det ville være noget værre noget. Med den person kan ikke se lyset i en lampebutik gg
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#13 jamiemsm 5 år siden

#10 ja det er rigtigt at man ikke skal lytte til anmelderene for at vide om man syntes en film er god. problemet er bare at rigtigt mange i usa gør det. og det gør at dårlige anmeldelser nogen gange giver mindre penge vilket giver mindre DC movies :(
Gravatar

#14 SublimeKen 5 år siden

Jeg synes personligt at anmelderne rammer meget rigtigt for det meste. Var virkelig skuffet over BvS. Biografversionen var nok den dårligst klippede film jeg længe har set, det behøver man altså ikke være anmelder for at se, og at påstå andet er bare defensivt fanboy snak.

Tilgengæld var Ultimate Cut langt langt bedre en biograf versionen. Er stadig ikke vild med Eisenbergs version af Luthor, ved ikke om det er fejl castet, dårlig skuespil, eller om han bare er for mærkelig, men ringe var det i hvert fald. Bryder mig heller ikke om depri Superman (Det er vel fint for dem under de 25 her, som ikke kender den rigtige Superman) og brød mig stadig heller ikke om Martha plottwistet. Den gør muligvis Superman mere menneskelig i Batmans øjne, men Batman pludselige adfærds ændring efter var på ingen måde fortjent ordenligt. Bortset fra det, var Ultimate cut stadig to-tre stjerner bedre end biograf versionen imo.

Mht Suicide Squad, så er den kritik jeg har hørt, bare at tonen er meget skiftende og at den føles "all over the place" og at filmen bare føles rodet, hvilket giver mening, hvis man tager de nyere rapporter om produktionsproblemerne i betragtning (link kan fremskaffes). WB har for travlt med at indhente Marvel åbenbart, hvilket skader ende resultatet, hvilket virkelig er en skam. Håbede virkelig Suicide Squad ville være den første perle i DCEU, men lige meget hvad ser jeg den og dømmer selv. Er egentlig normalt pænt ligeglad med kritikkerne, synes bare at RT score har reflekteret min egen mening meget godt her på det sidste, men det er langtfra altid tilfældet.
Gravatar

#15 Rodyfish 5 år siden

I det hele taget forstår jeg ikke folks kritik. Hvad nu hvis den virkelig bare er dårlig? Det er jo ikke fordi at WB ligefrem har et godt rygte, når det kommer til at udgive superheltefilm inden for de sidste 5 år?

Derudover ligger anmeldergennemsnittet på 5 for SS, samt 6.4 for Ghostbusters, hvilket ikke er langt fra hinanden.
Scoren for SS på IMDB kan jeg endnu ikke tage seriøs, da 70 procent af stemmerne har givet den 10/10, og, omend endnu vigtigere, resten ligger jævn fordelt på resten af karaktererne. Dette vidner om at der er nogle fans af universet, der desværre allerede er blevet buthurt.

Jeg ser personligt ikke frem til at se filmen. Om ikke andet indtil den kan lejes :).
Gravatar

#16 Driver 5 år siden

Rodyfish (15) skrev:

Scoren for SS på IMDB kan jeg endnu ikke tage seriøs, da 70 procent af stemmerne har givet den 10/10, og, omend endnu vigtigere, resten ligger jævn fordelt på resten af karaktererne. Dette vidner om at der er nogle fans af universet, der desværre allerede er blevet buthurt.

Sådan er det nu altid på IMDB. Det er det samme med Marvels film. Der er også mange, der giver dem 10 stjerner inden de får præmiere i biograferne. Det var det samme med Jurassic World kan jeg huske. Det er normalt for IMDB og derfor skal IMDB selvfølgelig tages med et gran salt. Det samme skal Rottentomatoes.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#17 Geekalot 5 år siden

Skal 1 måned før man kan begynde at tage score seriøs derinde, men det der jo ikke noget nyt i forhold nogle af os. Men det med at stole på RT syntes jeg røg da det kom frem de havde betalt nogle anmeldere for en god anmeldelse. Bare det bliver nævnt skader sider som RT. Ikke Imdb, da det er brugerne der giver stemmer. Og det det jeg godt kan lide.
Gravatar

#18 SublimeKen 5 år siden

#17

Hvornår er det "kommet frem" at der er blevet betalt for en god anmeldelse?

Sjovt nok, så var det WBs spilafdeling, der betalte youtube anmeldere for at reklamere positivt for deres spil, hvilket de også blev dømt for. Det er det eneste jeg ved, som med sikkerhed er kommet frem. Alt andet er rygter skabt af primært DC fanboys og konspirationsklovnen Grace Randolph, der har ondt i røven over de dårlige anmeldelser BvS, Man of Steel og nu Suicide Squad får, mens Marvel(Disney) får en masse gode anmeldelser.

Imdb's rating system er tilgengæld noget af det mest utroværdige når det gælder populære film, selv lang tid efter udgivelsen, som blev gjort klar af en bruger derinde for et år eller to siden. Han havde lavet en kæmpet undersøgelse, dykket dybt ned i hvordan imdb's rating system fungerede og præsenteret sine resultater med ubestridelige beviser. Prøver at se om jeg kan finde hans indlæg, men efter jeg læste den, så er der ingen imdb score jeg stoler på, hvad gælder en film, der bare er en smule populær/mainstream derinde.
Gravatar

#19 Geekalot 5 år siden

#18 det da ikke mere en 14-30 dage siden der var en nyhed om det. Ikke huske om det er en herinde fra eller nettet jeg læste det. Men man kan youtube det, så kommer der en del frem med det. Det med deres spil anede jeg så ikke
Gravatar

#20 SublimeKen 5 år siden

#19

Hmm, ok. Jeg sluger mine ord, hvis du har ret. Men synes ikke jeg har hørt noget om det, andet end rygter fra diverse "DCEU fans". Prøver at søge på det.

Skriv ny kommentar: