De fleste anmeldere var negative imod “Batman v Superman”. De amerikanske anmeldere endte på 27 % hos anmelder-portalen Rotten Tomatoes. Nu har kritikken så ramt endnu en DC-film hårdt, hvilket får fans til at kræve Rotten Tomatoes lukket.

Se også: Anmeldere efter “Ultimate Edition”: Nu giver “Batman v Superman” mening

Blandt de amerikanske anmeldere er kun 35 % således positive over for “Suicide Squad”. Derfor har en DC-fan nu påbegyndt en underskrifts-indsamling for at få Rotten Tomatoes lukket:

”Vi bliver nødt til at lukke dette site ned, fordi anmeldere altid giver DC Extended Universe-filmene uretfærdigt dårlige anmeldelser, som 1- ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’, 2- ‘Suicide Squad’, og det påvirker folks mening, selv om det er virkelig gode film,” skriver Abdullah Coldwater som begrundelse for sin underskrifts-indsamling hos Change.org.

Næsten 8.000 personer har underskrevet indsamlingen for at få lukket munden på anmelderne, der altså ifølge de vrede DC-fans anmelder uretfærdigt og forkert.

“Suicide Squad” får dansk premiere d. 11. august.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (51)
Gravatar

#21 SublimeKen 5 år siden

#19

Har lavet en hurtig søgning. Det eneste jeg kan finde er rygter og konspirationsteorier, både på Google og på youtube. Ingen beviser, eller andet konkret at arbejde med. Prøver at kigge videre, for nu vil jeg gerne vide det. Hvis du selv finder der, må du gerne linke det :)
Gravatar

#22 SublimeKen 5 år siden

Har ikke fundet ud af noget med betalte anmeldelser endnu, men har lige fundet ud af at manuskriptet til Suicide Squad blev skrevet på 6 uger. De ville ikke give Ayer længere tid, så det er nok ikke så mærkeligt at den får så dårlige anmeldelser.
Gravatar

#23 Driver 5 år siden

SublimeKen (18) skrev:
#17

Alt andet er rygter skabt af primært DC fanboys og konspirationsklovnen Grace Randolph, der har ondt i røven over de dårlige anmeldelser BvS, Man of Steel og nu Suicide Squad får, mens Marvel(Disney) får en masse gode anmeldelser.

Grace Randolph HADEDE Suicide Squad. Hendes anmeldelse er online på Youtube nu og hun sviner den og kalder den decideret karriere-ødelæggende for de involverede. Så du behøver ikke have ondt i røven over, at du tror, hun har ondt i røven og der er vist heller ingen grund til at kalde hende eller nogen anden for en klovn.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#24 SublimeKen 5 år siden

#23

Hun er en klovn. Det kan man vidst ikke komme udenom. Der skal meget til at redde hele hendes konspirations ting hun havde kørende på twitter mod collider drengene. Hun var bare en kæmpe klovn, det kan ikke reddes. Så jo, der er masser af grund. Måske om et års tid, eller når hun decideret har meldt ud at hun gik over stregen, og selv erkender at hun virkede som en decideret psykopatisk konspirationsteoretiker og undskylder for det. Men så længe det ikke er sket og ikke sker, er hun stadig en KÆMPE KLOVN!!

Jeg har ikke ondt i røven over at jeg tror hun har ondt i røven. Jeg glæder mig til Suicide Squad. Om ikke andet, for at se holdets dynamik, selvom selve historien skulle være noget rod!
Gravatar

#25 SublimeKen 5 år siden

#23

Jeg vil tilføje, at det jeg havde ondt i røven over, var hendes opførsel dengang, og hvad endnu værre, så de kæmpe idioter der forsvarede hendes psykopatiske opførsel. Det havde jeg sgu ondt i røven over, og når tænker tilbage på det, irritere det mig stadig. Det var bare et bevis på den ekstreme dumhed bias overfor noget så sølle som en film kan skabe. Og ja, det gik mig sgu på, for det var ikke bare dumt og uintelligent, det var skadelig psykopatisk opførsel, og værst af alt fra de fans der forsvarede hende på det tidspunkt!!

Hun er en virkelighedsfjern, uintelligent klovn der godt kunne trænge til at erkende nogle ting, før jeg nogensinde kan tage hende seriøs igen! Der var nok en god grund til at Marvel fyrede hende i sin tid.
Gravatar

#26 Clint 5 år siden

Kan det ikke hænge sådan sammen, at hverken Marvel eller DC har ramt plet med særlig mange er deres film?

Marvel har vel bare den fordel, at de overall har mere likeable skuespillere i deres roller, og deres film ikke er alt for seriøse i tonen.

Hvor derimod DC kører den mere seriøse tone, og når kvaliteten så ikke helt er der, så lægger folk mere mærke til det?
Gravatar

#27 SublimeKen 5 år siden

#26

Marvel er i de fleste tilfælde, også mere tro overfor deres karakterer. Superman er ikke depri i tegneserierne. Lex Luthor er ikke øhh... Eisenbersk og det giver ikke logisk mening med et univers hvor Batman dræber, men Jokeren stadig er i live.

Marvel har så også den kæmpe fordel at de kan genopfinde deres karakterer en smule, da dem de bruger ikke er (var) særlig kendte i forvejen. Det kan DC gøre med alle andre end lige Batman og Superman, og deres ærkeskurke. Lige med dem bliver de sgu nødt til at være lidt tro mht nogle kerne aspekter ved karaktererne.

Men jo, du kan have delvis ret. Men ingen DCEU film er dog særlig godt skruet sammen indtil videre (MoS og BvS). Men de ulogiske valg hænger lidt mere ud af halsen i DCEU filmene pga. den seriøse tone, det kan du have ret i!
Gravatar

#28 Driver 5 år siden

#24

Ubegribeligt at det kan få dit pis så meget i kog.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#29 Driver 5 år siden

#26

Enig. Jeg finder MCU meget overvurderet. Vi har endnu til gode at se en superhelte-film fra deres side, der er på højde med Spider-Man 2 og The Dark Knight. Captain America: The Winter Soldier kom tæt på, men den minder også meget om The Dark Knight og tillige valgte Russo brødrene at gøre Cap mere interessant da de ikke gad hans originale spejderdreng image. Så rent faktisk er MCUs bedste film efter min mening den film, hvor superhelten er mindst tro overfor sit originale oplæg.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#30 Gasivodo 5 år siden

Nu er jeg heldigvis fra Tyrkiet. Og jeg KAN lukke nettet ned.

GODNAT!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(

Skriv ny kommentar: