Med “Chappie” er instruktør Neill Blomkamp tilbage i Sydafrika, der hvor succesen begyndte med sci-fi-hittet “District 9”. Forventninger var store, men det burde de ikke være, hvis man spørger de danske anmeldere i sagen.

Se også: Neill Blomkamp: “Jeg fuckede ‘Elysium’ op”

”Nu skraber Blomkamp bunden med ‘Chappie’, der er en besynderlig og temmelig kikset, blanding af science fiction, action og komedie – tænk ‘My Fair Lady’ møder ‘Robo-Cop’,” skriver Louise Kidde Sauntved fra Berlingske, der kun giver én enkelt stjerne.

Henrik Queitsch fra Ekstra Bladet er blandt de absolut mest positive med sine fire stjerner: ”Der er en del reservedele fra ‘RoboCop’ indbygget i Neill Blomkamps nye futuristiske actionbasker, ‘Chappie’, men løjerne har forfriskende finesse, humor og helt basal underholdningstæft.”

Filmz’ egen Morten Vejlgaard Just lander på tre stjerner: ”Uheldigvis insisterer Blomkamp på endnu en gang at inkludere Sharlto Copley i en central rolle, som han overspillende gjorde det i ‘District 9’ og ‘Elysium’. Copley spiller Chappie. En opgave, han løser som en pinagtig blanding af C-3PO og Borat,” skriver Just.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Hive 8 år siden

Hvis den er værre end Elysium tror jeg egentligt bare jeg springer over...
Gravatar

#2 Ceepa 8 år siden

Der er ingen film værre end Elysium!
Gravatar

#3 Geekalot 8 år siden

#2 hvis du vil se en virkelig go film så ta og se Gerry med matt damon :)
Gravatar

#4 Driver 8 år siden

Fatter altså intet af, at I linker til en "anmeldelse" fra hende Kidde-tingen, som ingen i øvrigt kender. Det er jo knap nok en anmeldelse, hun har (gidet) lavet. Det er få linjer uden indhold, hvor hun lige akkurat magter at formå at kalde Chappie for Scrappie.
Hun burde komme ind i kampen og I burde værdige jer selv og jeres arbejde bare lidt bedre end at linke til noget så sløset som hendes indholdsløse floskler. Den var jo pinagtigt ringe hendes "anmeldelse" uagtet af valg af stjerner.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#5 Star Trek fever 8 år siden

Elysium holdt da hele vejen.

Har set den flere gange og den bliver bare bedre og bedre

Så ser frem til Chappie
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#6 Den fede 8 år siden

#4

Hørt. Vi har generelt en uinspireret anmelder-skare i Danmark, men hun tager godt nok prisen. Alene det at den får én stjerne.....SÅ dårlig tænker jeg alligevel ikke den er, når den er lavet af manden bag District 9 og Elysium (og nej, den når ikke D9 til sokkeholderne, men det er altså ganske udmærket film).

Men okay, måske Filmz bare igen har brug for at sidestille deres egen anmelder med "de rigtige" anmeldere. Jeg er dog stoppet for længst med at læse anmeldelser herinde. Det er godt nok gået ned ad bakke, men de skraber dog bunden med ham Morten Vejlgaard Just.

Skriv ny kommentar: