Indiana Jones’ næste eventyr kan meget vel være på tv-skærmen.

Disney undersøger i øjeblikket mulighederne for at lave en “Indiana Jones”-Disney+-serie, rapporterer Variety.

Disney og Lucasfilm har endnu ikke fundet nogen forfattere til serien, men ifølge Varietys kilder har produktionsselskaberne allerede holdt møder med skribenter med henblik på en “Indy”-serie. Derudover undersøger Disney også andre muligheder for at udvide franchisen efter James Mangolds kommende “Indiana Jones 5” – om det bliver gennem flere film, serier eller andre medier står ikke klart.

Den kommende serie vil – hvis den bliver realitet – foregå i “Indiana Jones”-universet, men om den bliver en prequel, en spinoff eller om den vil foregå i forlængelse af Jammes Mangolds kommende “Indiana Jones 5”, ved vi ikke.

Sidstnævnte mulighed er dog ikke synderligt sandsynlig, eftersom den efterhånden 80-årige Harrison Ford har fortalt, at han er færdig med rollen efter den kommende 5’er.

Fords karriere lever dog stadigvæk i bedste velgående, og “Indiana Jones”- og “Star Wars”-ikonet har for nyligt sluttet sig til Disneys tredje kæmpefranchise, MCU, hvor han har overtaget rollen som Thaddeus “Thunderbolt” Ross fra den afdøde William Hurt.

Læs også: “Yahya Abdul-Mateen II slutter sig til MCU: Skal spille superhelten Wonder Man”

Inden da ser vi dog Ford i det femte kapitel i fortællingen om den eventyrlystne arkæolog, som kan ses i de danske biografer den 29. juli næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: