Så står weekenden endelig for døren, og med den er det tid til at få slappet af og set en masse gode film og serier, hvad enten det betyder en tur i biffen eller afslapning foran fjernsynet med en god Blu-ray.

Biografsalens mørke byder i denne uge på den længe ventede sci-fi-actionfilm “The Hunger Games”, som Filmz’ anmelder, Nadia Parbo, giver fem stjerner og kalder ”eftertænksom underholdning af højeste karat”. Derudover brager Mark Whalberg frem på lærredet i action-thrilleren “Contraband”, Bill Nighy og co. charmerer i “The Best Exotic Marigold Hotel” og dokumentaren “Darwin” ser på spøgelsesbyen af samme navn.

Skal du i biografen og se en eller flere af ugens nye biografpremierer, har du en god serie, du skal snuppe endnu et afsnit af, eller har du noget helt tredje, du skal opleve i weekenden? Klik i ‘Kommentarer’ herunder og fortæl os om dine weekendplaner!

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (22)
Gravatar

#1 kasperfmn 11 år siden

Herfra skal der festes og plejes tømmermænd med en masse "Archer". Good times awaits!
Gravatar

#2 The Insider 11 år siden

Så er det vist på tide, at jeg får rundet "Game of Thrones" af. Mangler de sidste 5 afsnit af 1. sæson. Og SÅ skal der omsider tages hul på 2. sæson af "Sherlock" :-)
War. War never changes.
Gravatar

#3 BN 11 år siden

'Midnight in Paris' (af Woody Allen) via LoveFilm

... langt om længe!
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#4 Richard Burton 11 år siden

Jeg skal vel se Prometheus traileren 30-40 gange og så formentlig tygge Doors dokumentar igennem. Måske tygge mig igennem en sæson af Mad Men og øve mig i Draping, for at sætte mig i stemning til, at verdens bedste serie igen er på trapperne, med Don og Roger i topform.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#5 loki 11 år siden

Diverse serier (The Vampire Diaries, The Secret Circle, Supernatural, Castle).

Af film bliver det nok The Grey, We Bought A Zoo, Hugo.

... skal være hundepasser lørdag aften ;)
www.peakoil.dk
Gravatar

#6 Slettet Bruger [3682459854] 11 år siden

I første omgang skal jeg se ugens afsnit af "30 Rock," en serie som stadigvæk er i blandt de bedste, hvis ikke den bedste, komedieserier.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#7 IK 11 år siden

Jeg skal starte på Modern Warfare 3, se noget fodbold fra Premier League og La LIga, og se en film eller to. :) 
Gravatar

#8 Batsy 11 år siden

Skal til fest i aftnen, spille lidt skyrim indtil der, og i sommerhus med familien, og vi skal se Star Wars Ep IV imorgen aftnen! :D
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#9 Babo84 11 år siden

Watch air move!
Gravatar

#10 MOVIE1000 11 år siden

Meningen var at se Rocky filmene på BD, men vil istedet se Dirty Harry på BD, da jeg skal ned og have Rocky boxen byttet, jeg er langt fra tilfreds med udgvelsen, fordi der er mere digital støj end HD billed, også virker kan min BD afspiller ikke afspille Rocky IV, men der er intet problem med de andre.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: