Tilsyneladende får vore netsvingende superhelt Spider-Man nok at se til i sit kommende tredje filmeventyr, eftersom et nyt rygte vil vide, at han denne gang skal op imod hele to skurke.

Det har tidligere været rapporteret, at Thomas Hayden Church er blevet castet i filmen i rollen som den farlige skurk Sandman, men efter sigende skulle en kilde have bekræftet, at netkravleren også må stå over for den udspekulerede Hobgoblin (Den gule djævel) i den kommende “Spider-Man 3”.

Sam Raimi ønskede oprindeligt to skurke i “Spider-Man 2”, men valgte til sidst bare at nøjes med én, så måske vil instruktøren tage fat på den idé i den næste film? I slutningen af 2’eren blev der lagt op til, at Harry Osborne muligvis ville påtage sig arven fra sin fader som The Green Goblin – eller Den grønne gnom, som han hedder på dansk – ganske som i tegneserien. Dog skal rygtet om de to skurke tages med et gran salt.



Vis kommentarer (38)
Gravatar

#1 filmz-vinterbird 16 år siden

Så giv os dog for pokker Krybet og Splatter i den 3 og sidste film!
Gravatar

#2 kill the bills 16 år siden

Hobgoblin er da også fed og 2 lagde også op til det.
Gravatar

#3 filmz-Exitium 16 år siden

1# ENIG! Bring venom på banen!
"I dont wanna discuss how my fucking coffee tast like!"
Gravatar

#4 Clint 16 år siden

Øøh, så vidt jeg ved, er Harry Osborne ikke Hobgoblinen i tegneserierne.
Gravatar

#5 filmz-big pappaz 16 år siden

# 4 -

Lige præcis, Harry Osborne har Nada at gøre med "Hobgoblin/den gule djævel". I tegneserien var det en af Peter Parkers kolleger, Ned Summers, (tror jeg nok, han hed) der var journalist på Daily Burgle. Det der kan forvirre er at Harry Osborne på et tidspunkt efter sværre depresioner, vælger at blive "The Green Goblin/den Grønne Djævel" og løfte arven efter sin far. Det gik vist ikke så godt,...back in the unemployment line Hr. Osborne"
Gravatar

#6 Slettet Bruger [611434772] 16 år siden

#1 Film 3 er vel ikke den sidste Spiderman-film??? Regner man ikke med at lave 7?
Gravatar

#7 Hive 16 år siden

# 5 Nu for at være lidt nitpicking her hedder The Green Goblin altså Den Grønne Gnom på dansk - ikke Den Grønne Djævel. :)

Den Gule Djævel var flere forskellige personer på skift, indtil en vaskeægte djævel til sidst overtog faklen...
Gravatar

#8 filmz-big pappaz 16 år siden

# 6 -

Selvom Spider-Man er old-school-cool, holder interessen for de fleste, ikke die hard fans af genren, nok kun til tre film. Jeg tror bare det ville ende med at historien bliver tyndere og tyndere og effekterne modsat skal, ifølge det krævende publikum, blive bedre og mere ekstravagante. Big Pappa er tilfreds med en "Spider-Man, Trilogy", Og vil derfor ikke grave dybt i pille-skuffen når netkravlerens spind i rampelyset er ovre. Sorry Elwood...nu var jeg lige blevet vandt til dinne usædvanlige blå piller, bestående af 50 % Tabasco-sovs og 100 % Asshole! :)
Gravatar

#9 morten300 16 år siden

lyder utrolig fedt, Hobgoblin er en rigtig god skurk efter min mening, og der er jo mange ting de så kan bygge en historie op om: hvordan hobgoblin blev til selvfølgelig, hvordan han fik meget af det samme udstyr som Green Goblin osv.
og en skurk nummer 2 vil bare blive endnu bedre, de skal bare lige have udskiftet Sandman til Venom ;-)
'Better to reign in hell than serve in heav'n' - John Milton
Gravatar

#10 filmz-zanoan 16 år siden

Øhm, er det mig eller er der en fejl?

Der er The Green Goblin, så The Green Goblin II, og så Hobgoblin. Hobgoblin er bare en eller anden random gut som tilfældigvis får fat i suitet. Harry Osbourne (sønnen) er The Green Goblin II.

Correct me if I'm wrong.
_______________________________________
"A truth that is told with bad intents beats all the lies you can ever invent" - William Blake

Skriv ny kommentar: