Optagelserne til “A Good Day to Die Hard”, den femte film i “Die Hard”-franchisen, er godt i gang i Ungarn. Det til trods er endnu en skuespiller nu blevet tilknyttet filmen som skurk.

Se også: ”A Good Day to Die Hard” finder sin store, slemme russer.

Der er tale om Cole Hauser, som også spillede overfor Bruce Willis i filmene “Hart’s War” og “Tears of the Sun”, der skal spille en skurk ved navn Collins. Udover Hauser rygtes det desuden også, at Amaury Nolasco (“Prison Break”) har fået en rolle i filmen.

I “A Good Day to Die Hard” må John McClane rejse til Moskva for at overtale politiet til at løslade sin søn, der er kommet i problemer i vodkaens hjemland. Det viser sig dog hurtigt, at tingene er mere komplicerede end som så, og snart bliver terrorister indblandet. Heldigvis er McClane-æblet ikke faldet langt fra stammen, og far og søn må nu slå sig sammen for at holde hinanden i live – og redde verden.

Udover Willis og Hauser medvirker også Sebastian Koch som den russiske skurk Komorov og Jai Courtney, der nok er bedst kendt for sin rolle som Varro i “Spartacus: Blood and Sand”, som McClanes søn.

“A Good Day to Die Hard” giver romantikken kamp til stregen, når den lander i de amerikanske biografer på Valentins dag næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Leo DiCaprio 10 år siden

Jai Courtney er ikke med mere.
Gravatar

#2 Lars.dk 10 år siden

#1

IMDB er ikke enig med dig...

http://www.imdb.com/name/nm2541974/

Men lige meget hvad trist han skal have en søn. Den sidste film var heller ikke ret god fordi ham nørden var med.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#3 filmz-loke76 10 år siden

PG-13 yippie kay yee motherbiiiiiiip.... DH 1+3 skulle være de eneste film lavet.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#4 Mads47 10 år siden

#3 den PG-13 rating øde lage også meget for mig, men så var man så heldig at finde ud af at den også kunne fås uden PG-13 rating, desværre kun i U.S.A på dvd. Men den bliver en heldel bedre. Håber de udgiver den R rated version på Blu-ray på et tidspunkt.

Men jeg glæder mig til at se film nr.5, kan godt lide ideen med at McClane er i rusland, håber bar ikke hans søn har en lige så stor rolle som "hackeren" fra film nr.4.
Håber da også på en R-rating
Gravatar

#5 gladiator 10 år siden

#4
Det er så ærgerligt at lortet ikke blev udsendt herhjemme uden den PG-13. Har læst sindssygt meget positivt om den, ift. originalen. Det er jo en kæmpe del af filmene at McClane skal skyde bad guys der bløder og bande af helvedes til over lorte situationen.

Har dog ret ambivalent følelser omkring denne 5 film.. 1'eren er stadig på top3 over mine absolutte favoritfilm. Sjældent gennemført action, one liners osv er blevet fremført bedre. De efterfølgende har været gode, men 4'eren tabte lidt Die Hard essensen med det mindre klaustrofobiske element, i at han konstant var på farten, og ikke mindst at han åbenbart nu skal have et sidekick... Men elsker alligevel filmserien, og synes det er en af de få, der holder et pænt niveau.

Ku han ikke bare have drukket sig ned i en bar i Moskva, hvor en lokal mafiabande kom ind, skød hele lortet, og så kunne han ellers redde dagen ved at kravle bag bardiske hvor alkoholen blev skudt ned over ham, smadre bad guys på lokummerne osv.

Og så bare gøre det hele alene... Havde sgu hellere set Justin Long tilbage, end hans SØN... Det bliver bare så pladder-familie-romantisk. Og mon ikke sønnen redder farmand, fordi farmand er blevet gammel, eller sådan noget pis...
Gravatar

#6 thomas040 10 år siden

#2 han havde en søn og en datter allerede i den første film.
Failure is a zero out.
Gravatar

#7 Lars.dk 10 år siden

#6

Ja men ikke som andet end bitte små bi-roller, denne gang får hans søn lige så stor en rolle som den nar hacker der var med i nr 4.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#8 Babo84 10 år siden

gladiator (5) skrev:
Havde sgu hellere set Justin Long tilbage, end hans SØN... Det bliver bare så pladder-familie-romantisk


Det blev det allerede lidt i 4'eren. Ikke at makkerskab ikke kan fungere, det gjorde det jo i 3'eren, men gad squ også se Willis alene, fremfor at kæmpe for familieværdier og det hele. Det kan nemt bliver en meget amerikaniseret tilgang die hard kommer til at tage, men lad os nu se. Jeg tror dog at denne 5'er vil få sin r-rating, særligt efter den ballade der har været omkring 4'eren.

Skriv ny kommentar: