Et par måneder efter den argentinske film “Øjnenes hemmelighed” vandt en Oscar for Bedste udenlandske film tilbage i 2010, blev en amerikansk genindspilning annonceret. Siden da har der dog ikke været meget nyt om filmen.

Se også: Filmz’ biografanmeldelse af “Øjnenes hemmelighed”

Tilbage i 2011 blev Denzel Washington tilbudt hovedrollen, men skuespilleren takkede nej. Ifølge The Hollywood Reporter har holdet bag nu fundet sine to stjerner. Der er tale om ingen ringere end den Oscar-nominerede skuespiller Chiwetel Ejiofor (“12 Years A Slave”), der har fået hovedrollen, og Gwyneth Paltrow (“Iron Man 3”), som også vil medvirke i filmen.

Hvor den originale film drejede sig om politik i Argentina, vil genindspilningen følge en britisk MI5 agent, der skal hjælpe FBI i Boston i en sag om et uopklaret mord.

Filmen bliver instrueret af Billy Ray, der nok er bedst kendt for at stå bag kameraet på “Shattered Glass”. Han har desuden arbejdet som manuskriptforfatter på “The Hunger Games” og senest Paul Greengrass’ “Captain Phillips”. Ray vil på genindspilningen også selv stå for drejebogen.

Der er endnu ingen informationer om den yderligere rollebesætning, eller hvornår optagelserne til “Øjnenes hemmelighed” vil påbegynde.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 the_paki_don 8 år siden

Uh, den originale er en djævelsk god film!

Spændende at se, om den engelske version kan byde på væsentligt forfriskende ting, der retfærdiggører dens eksistens.

Skriv ny kommentar: