Filmatiseringen af den britiske forfatter Tom Rob Smiths spionthriller ”Child 44″ har været længe undervejs. Nu er den første trailer til filmen langt om længe udkommet.

Se også: Tom Hardy dropper ud af “Suicide Squad” – Gyllenhaal mulig erstatning

Tom Hardy spiller hovedrollen som den hemmelige agent Leo Demidov, der bliver sendt til en lille flække langt fra Moskva, efter han nægter at angive sin kone (Noomi Rapace) som forræder. Her møder han generalen Mikhail Nesterov (Gary Oldman), og sammen prøver de at finde seriemorderen bag en række bestialske barnemord.

Svenske Daniel Espinosa, der fik sin internationale debut med ”Safe House”, har instrueret. Den populære duo fra “Afdeling Q”-filmene, Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares, har også mindre roller i filmen.

“Child 44” får dansk premiere den 30. april.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 cain 9 år siden

Har selv alle 3 bøger i serien og de er fantastiske. Hvis de kan fange den paranoide stemning fra bogen er det en go start. Synes dog Hardy er totalt fejl castet.
Gravatar

#2 Menneskedyr 9 år siden

Kender ikke bøgerne, men har alle dage haft det lidt svært med de tillagte accenter, som engelsktalende skuespillere bringer til en film. Jeg synes ofte det bliver lidt distanceret og et dårligt valg. Enten bruger man nationale skuespillere eller også tales der engelsk. Jeg er total i konflikt angående Finchers The Girl Wth The Dragon Tattoo, netop pga af accenterne og den desværre inkonsekvente brug (men så igen.....måske er det heller ikke alt der skal genskabes)
http://komakino.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/zortblak
https://soundcloud.com/user9155925
Gravatar

#3 steadi07 9 år siden

Så det er en 2015-udgave af "Citizen X", som er en af mine yndlings-tv-film? Jeg er interesseret!
Gravatar

#4 cain 9 år siden

steadi07 (3) skrev:
Så det er en 2015-udgave af "Citizen X", som er en af mine yndlings-tv-film? Jeg er interesseret!


Bogens morder er også løst baseret på Chikatilo.

This novel, the first in a trilogy, is based on the crimes of Andrei Chikatilo, also known as the Rostov Ripper, the Butcher of Rostov, and the Red Ripper,
Gravatar

#5 Den fede 9 år siden

Menneskedyr (2) skrev:
Enten bruger man nationale skuespillere eller også tales der engelsk. Jeg er total i konflikt angående Finchers The Girl Wth The Dragon Tattoo, netop pga af accenterne og den desværre inkonsekvente brug


God pointe, jeg havde samme problem. Dog er der nogle skuespillere, jeg har så meget tillid til og hvis talent er så stort, at jeg end ikke ville tænke over det. Netop de to er i den gruppe.

Skriv ny kommentar: