Det er nu blevet officielt bekræftet, at instruktøren Gary Ross ikke vender tilbage bag kameraet, når optagelserne på “The Hunger Games”-fortsættelsen “Catching Fire” begynder senere på året.

Se også: Instruktør dropper “Hunger Games”-fortsættelse

Filmselskabet Lionsgate og bøgernes forfatter, Suzanne Collins, har sammenfattet en liste over deres ønskeinstruktører, og den er nu blevet lækket. Collins vil angiveligt gerne have, at der hyres en talentfuld instruktør med et godt omdømme, da hun vægter kvalitet højere end finansiel succes.

Listen tæller derfor David Cronenberg (“Fluen”, “Eastern Promises”), Alfonso Cuaron (“Harry Potter og fangen fra Azkaban”, “Children of Men”) og Alejandro Gonzalez Inarritu (“Babel”, “Biutiful”). Der er efter sigende også andre instruktører på listen, men de er fortsat hemmeligholdte.

Det er dog slet ikke sikkert, at nogen af de ovenstående filmmagere vælger at takke ja, da de kun får tre måneders forberedelse, før produktionen begynder – en faktor, der ifølge Ross var en af grundende til, at han selv sprang fra.

Ligegyldigt hvem, der ender med at stå bag “Catching Fire”, så forventes det, at Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth og flere af den første films andre skuespillere vender tilbage, og efter planen får toeren biografpremiere i slutningen af næste år.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Frederik Uhrbrand 12 år siden

vil klart hellere have at de 3 instruktører vælger andre projekter end dette.
Gravatar

#2 Lehrmann 12 år siden

Det er da fremragende navne. Jeg har endnu ikke set den første film endnu, men har hørt flere sige, at den ikke er så tosset igen.

Alejandro Gonzales Iñarittu vil dog være et lige lovlig besynderligt valg og derfor ganske interessant.
Gravatar

#3 Takfornu 12 år siden

Hvis det bliver en af de 3 instruktører, bliver det en noget anden oplevelse at se de 2 næste film, men ikke mindre spændende. Håber blot ikke at projektet bliver droppet.
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#4 skittlez 12 år siden

Nu er det en del dage side at disse navne blev lækket, og jeg tvivler stadig meget på at nogen af dem gider. Håber at alle vælger andre projekter, men fedt nok at forfatteren har god instruktørsmag. J. K. Rowling ville jo også have Gilliam til at instruere den første Harry Potter, men der satte studiet foden i.

Pga. den korte forberedelsesperiode bliver det nok en habil håndværker, der kan steppe ind og gøre et godt stykke arbejde, men ikke en auteur som de ovenstående navne, der utvivlsomt vil sætte deres egne præg på filmen.

Marvel-filmene har jo f.eks. vist at man sagtens kan få fede film ud af habile instruktører, selv om de ikke får lov til at bestemme det store selv. Her vil studiet givetvis også gå ind og bestemme mere end nogen af de 3 herrer ville synes godt om. Tænker jeg.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#5 StarWarsFan11384EB 12 år siden

Jeg gad gerne se Duncan Jones som instruktør :D
Gravatar

#6 skittlez 12 år siden

StarWarsFan11384EB (5) skrev:
Jeg gad gerne se Duncan Jones som instruktør :D


I'll second that! Udover at Moon er genial, viste han med Source Code at han snildt kan håndtere en dyrere studiefilm. I den grad en instruktør man skal holde øje med.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#7 Lehrmann 12 år siden

Duncan Jones er en af mine helt store favoritter. "Moon", så minimalistisk, så fantastisk, og "Source Code" er to af de bedste film de sidste fem år, jeg har set.
Gravatar

#8 Justin 12 år siden

håber ikke det bliver Alfonso Cuaron :O

Skriv ny kommentar: