Troldspejlet-værten Jakob Stegelmann tager afstand fra MCU-trolls.

“Captain Marvel” har længe inden premieren været i lidt af et stormvejr fra vrede Marvel-fans.

En artikel fra Soundvenue-journalisten Lise Ulrich citerer et udsnit af disse fans for udsagn som: ”Jeg ville ikke engang gide voldtage Brie Larson” og ”Jeg håber, at hun får smadret sit ansigt, og at nogen lærer kællingen ydmyghed.”

Men det er ikke ægte Marvel-fans, der udtaler sig sådan, mener Jakob Stegelmann:

”Det er ikke de fans, jeg kender. Fandom er positiv kærlighed til kultur og fiktion med plads til ironi. Det her er hooligans på jagt efter konflikt som erstatning for kærlighed og livsindhold. De er ynkelige og frastødende,” skriver Stegelmann som svar på artiklen.

Rotten Tomatoes har oplevet lignende kommentarer til “Captain Marvel” før premieren, hvilket har fået anmelder-sitet til at lave markante ændringer i mulighederne for at kommentere – læs om det her.

“Captain Marvel” får dansk premiere d. 6. marts.Vis kommentarer (38)
Gravatar

#21 Snipp 3 år siden

Mejse besøg r/wow. Du virker ikke til at have styr på det. Blizzard idag er ikke classic/bs/wotlk som vi kender idag. Og jo det er mistet indtjening når man ikke kan få 900 millioner mere om måneden som det var i wotlk. Det giver sig selv. Jo vist får de fra flere spil men vi snakker blizzard i min originale comment og du vælger fokus andet sted fordi det gavner dig.

Jeg arbejder i bank. Hvad med dig?
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#22 Mejse 3 år siden

er jeg udemærket godt klar over ændre dog ikke hvad jeg har sagt :)
ja det er mistet indtjening, men det er ikke det samme som at miste penge, for et firma, det er et spørgsmål om at omorganisere deres indkomst, der er jo heller ingen i blizzard, der regnede med de ville beholde den indkomst, faktisk har den været længere end nogen kunne have forudset, så det er mest af alt bare bonus, hvis de faktisk mistede penge på wow (hvilket ville være at hvis udgifterne i at holde det kørerne overgik indtægterne de fik fra det) så ville de miste penge på wow, lige nu er det ikke et issue.
fokus et andet sted ? hvor har jeg prøvet at flytte fokus ? jeg gik lige netop med på din blizzard ting fordi du bragte det op, og har på intet tidspunkt flyttet fokus derfra.

uha forhåbentlig ikke min bank :D økonomisk uddannet blandt andet, arbejder med monies :)
Gravatar

#23 Snipp 3 år siden

#22 bah vi bliver ikke enige. God dag mejse :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#24 Mejse 3 år siden

#23 skifter du emne fordi det gavner dig :D

kan vi ikke bare stoppe det der "du ved ikke hvad du snakker om" "du skifter emne fordi det gavner dig" "bla bla bla" pjat :D lad os i fremtiden bare holde os til samtalen :) ja det er frustrerende for man mener jo altid selv man har ret, og om noget har du ret om noget har jeg, og om noget har vi begge, noget har ingen af os, men der er altså intet personligt i det...det er bare meninger, og der er ingen der siger du er dum eller at din mening ikke er noget værd, eller angriber dig personligt :) så i fremtiden lad os bare lige slappe af og snakke :)

men ja god dag :D
Gravatar

#25 Snipp 3 år siden

#24 jeg skal prøve :)
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#26 Mejse 3 år siden

#25 og jeg ved udemærket godt jeg bider på krogen og giver igen, så jeg skal også nok prøve :D
Gravatar

#27 Snipp 3 år siden

#26 øhh Mejse har du savnet mig hahahah :D
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#28 Snipp 3 år siden

#26 øhhh Mejse har du savnet mig :D
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#29 Mejse 3 år siden

#27+28 super meget....mit liv har været meningsløst og tomt uden dig.

nah modsat de fleste andre herinde, har du bare vist du kan tage et skridt tilbage og tage en indånding, i stedet for at bringe det hele ned på et personligt plan bare fordi man ikke er enige :)
Gravatar

#30 Snipp 3 år siden

#29 hahahah :D jeg kan høre jeg er gået glip af noget siden sidste år. Det er det som gør os til humans og ikke savages at vi kan debatere ordenligt :) så lytter modparten også. Hvis man først sviner til i første sætning så lytter den anden person ikke andet end da du hørte ham kalde dig for svensker :p
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: