Troldspejlet-værten Jakob Stegelmann tager afstand fra MCU-trolls.

“Captain Marvel” har længe inden premieren været i lidt af et stormvejr fra vrede Marvel-fans.

En artikel fra Soundvenue-journalisten Lise Ulrich citerer et udsnit af disse fans for udsagn som: ”Jeg ville ikke engang gide voldtage Brie Larson” og ”Jeg håber, at hun får smadret sit ansigt, og at nogen lærer kællingen ydmyghed.”

Men det er ikke ægte Marvel-fans, der udtaler sig sådan, mener Jakob Stegelmann:

”Det er ikke de fans, jeg kender. Fandom er positiv kærlighed til kultur og fiktion med plads til ironi. Det her er hooligans på jagt efter konflikt som erstatning for kærlighed og livsindhold. De er ynkelige og frastødende,” skriver Stegelmann som svar på artiklen.

Rotten Tomatoes har oplevet lignende kommentarer til “Captain Marvel” før premieren, hvilket har fået anmelder-sitet til at lave markante ændringer i mulighederne for at kommentere – læs om det her.

“Captain Marvel” får dansk premiere d. 6. marts.Vis kommentarer (38)
Gravatar

#31 Mejse 3 år siden

#30 hahahaha præcis :D
Gravatar

#32 PhoenixRising 3 år siden

MartinEH (2) skrev:
Jeg tror nu, at langt de fleste Marvel fans ser bort fra den her diskussion og går ind og nyder filmen alligevel. Som Stegelman også henviser til, så er de folk, der skaber sig på den måde, ikke de fans han kender. Jeg har set Wonder Woman, TLJ og kommer da også til at se Captain Marvel - og for mig er det da hamrende ligegyldigt om der er sat en LGBTIQA-person ind, om der er tilføjet en asiat eller noget tredje, så længe jeg er underholdt og historien giver mening. De folk, der kan brokke sig oven en feministisk vinkling i filmen, burde nok tage en dyb indånding, tælle til 10 og så ellers slappe af og prøve at nyde filmen alligevel :-)


TLJ?
Gravatar

#33 Mejse 3 år siden

#32 tænker det er the last jedi :)
Gravatar

#34 Gorman 3 år siden

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#35 Johnny42 3 år siden

#34 Det viser så bare den skæve vinkling DR også har på historien. Et rimeligt højtråbende mindretal mener noget og pludselig snakkes der om en misforståelse, som om et flertal af comic book readers har troet det.
Gravatar

#36 Gorman 3 år siden

#35 er ikke helt sikker på jeg forstår dine ord og hentydninger, min pointe var at jeg er enig med Stegelmann også i denne. At en del kritikere bare ikke kan tåle at det er kvinde helte tid. Men det har det altid været, og det ved og accepterer ægte tegneseriefans uden at gå i selvsving i foragt over at kvinder kan have en mening om mænd, der ikke passer ind i deres egen selvopfattelse.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#37 Johnny42 3 år siden

#36 I starten af artiklen står det jo.

"Det er en misforståelse, at superhelte skal være mænd"

Her antydes at en stor del af dem der læser comics har den opfattelse, uden at der er nogen undersøgelse der underbygger dette. Hele artiklen er generelt farvet så det fremstår som om den gruppe der mener dette er større end den er.
Gravatar

#38 Mejse 3 år siden

#37 det ser man vist kun som antydningen hvis man leder efter det :)

Skriv ny kommentar: