Troldspejlet-værten Jakob Stegelmann tager afstand fra MCU-trolls.

“Captain Marvel” har længe inden premieren været i lidt af et stormvejr fra vrede Marvel-fans.

En artikel fra Soundvenue-journalisten Lise Ulrich citerer et udsnit af disse fans for udsagn som: ”Jeg ville ikke engang gide voldtage Brie Larson” og ”Jeg håber, at hun får smadret sit ansigt, og at nogen lærer kællingen ydmyghed.”

Men det er ikke ægte Marvel-fans, der udtaler sig sådan, mener Jakob Stegelmann:

”Det er ikke de fans, jeg kender. Fandom er positiv kærlighed til kultur og fiktion med plads til ironi. Det her er hooligans på jagt efter konflikt som erstatning for kærlighed og livsindhold. De er ynkelige og frastødende,” skriver Stegelmann som svar på artiklen.

Rotten Tomatoes har oplevet lignende kommentarer til “Captain Marvel” før premieren, hvilket har fået anmelder-sitet til at lave markante ændringer i mulighederne for at kommentere – læs om det her.

“Captain Marvel” får dansk premiere d. 6. marts.Vis kommentarer (38)
Gravatar

#1 Gridlock 3 år siden

Langt de fleste Marvel fans der har besluttet sig ikke og se filmen har givet deres grunde til de ikke vil se den.
Den måde marketing har kørt på fremgår det her som en yderst feministisk film som folk ikke har lyst til og se.
Brie Larson udtagelser blandandet med i don´t need a 40 year old white dud to tell me what didn´t work for him in a wrinkle in time it wasn´t made for you.

Har også fået flere til og sige fint nok så har du heller ikke brug for mine penge, så jeg vælger ikke og se den og jeg fortæller gerne grunden til at jeg ikke har lyst til og se den.

Hvis man gennemser den slags kommentar vil man finde at de langt overstiger de såkaldte "trolls" fra internettet.
Men det bliver selvfølgelig ikke bragt op i nyhederne fordi det vil jo betyde at fejlen ligger hos Captain Marvel og muligvis Brie Larson og det går ikke.
Gravatar

#2 MartinEH 3 år siden

Jeg tror nu, at langt de fleste Marvel fans ser bort fra den her diskussion og går ind og nyder filmen alligevel. Som Stegelman også henviser til, så er de folk, der skaber sig på den måde, ikke de fans han kender. Jeg har set Wonder Woman, TLJ og kommer da også til at se Captain Marvel - og for mig er det da hamrende ligegyldigt om der er sat en LGBTIQA-person ind, om der er tilføjet en asiat eller noget tredje, så længe jeg er underholdt og historien giver mening. De folk, der kan brokke sig oven en feministisk vinkling i filmen, burde nok tage en dyb indånding, tælle til 10 og så ellers slappe af og prøve at nyde filmen alligevel :-)
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#1 jep og det er så fordi folk er lidt åndssvage at de reagerer sådan på hendes kommentar :) men du har ret folk har deres grunde, det har de altid til alting, de fleste er bare dumme :D
Gravatar

#4 Geekalot 3 år siden

Vidste ikke hooligans var rykket til filmene. Usmageligt...
Gravatar

#5 OliverDK 3 år siden

Og vupti så gav "journalister" lige de få afstumpede trolls præcis det de ville have: opmærksomhed. Og Jakob Stegelmann påpeger hvad der burde være åbenlys - at de ikke er fans.

Som komikeren Steve Hughes sagde: voksne mennesker har glemt en simpel lektion fra da vi var børn - idioter giver man ikke opmærksomhed. Gør man ikke det så taber de interessen.

I dag får de mere taletid end nogensinde og får daglige artikler og journalister tror få tumper på Twitter/Facebook er en del af en giftig kvindefjendsk kultur.
Gravatar

#6 XuN 3 år siden

SJW agendaen har smadret star wars, med Kennedy der insisterer på at tvinge feminisme ned i halsen på mig, og nu skal det samme til at ske med et andet univers jeg elsker.
Jeg er SÅ træt af at de universer jeg har elsket siden jeg var barn, skal politiseres og en agenda der er oppe i tiden, skal tvinges ned over mig.
Jeg har INTET problem med at se en stærk kvindelig heltinde (Wonder woman/Ripley/Leia/The bride/Katniss/Alita/osv). Tværtimod, kan de bringe noget helt fantastisk til en film.
Men når hele formålet med deres rolle og deres eksistens i universet er at skulle eksplodere med feminisme, og konstant insistere på at fortælle budskabet "Kvinder er lige så stærke som mænd", så bliver jeg sgu træt.

Og når hele deres lancering af filmen drejer sig om at have tossen Brie Larson til at udtale sig om hvor "woke" hun er, og at filmen ikke er lavet til mig, og at filmen ER en feministisk film, så er jeg bare ikke interesseret, for jeg har lige oplevet skuffelsen over star wars.

Jeg tror ikke at det er fordi folk ikke er ægte fans... Jeg tror derimod at folk netop er RIGTIGE fans, og frygter at deres elskede universer bliver politiseret og ødelagt af et eller andet agenda.

Om det er SJW, Black awarenes, LGBTQ+++++, racisme, hvide... JEG ER LIGEGLAD... Hold det ude af mine superheltefilm.
Der er MASSER af film, der er lavet med netop de budskaber, og mange er ret gode...
Gravatar

#7 Geekalot 3 år siden

Sjovt Kennedy først er begyndt at smadre ting nu.... Hun er elles den person der har haft fingre i det mest populære der har været lavet gennem tiderne....
Burde hun ikke være begyndt med at ødelægge ting for 30 år siden så ?
Disney er hendes øverste chef. Vil jeg da mener?
Gravatar

#8 Gorman 3 år siden

#6 klap hesten og tal for dig selv. Jeg er mega fan af Marvel, og kan slet ikke se de problemstillinger du og lignende fremstiller. I tager sgu jer selv for seriøst, fint at det er inde i MINE superheltefilm. Enig med # 2, 3, 4, 5 og 7. Og nu kunne jeg godt tænke mig at vi kun snakker kvalitet af filmen, der får premiere i dag onsdag :) og ikke al muligt, der kan indlæses af konspirationsteorier.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#6 man kunne også vende det om at sige, så er det nok bare ikke DINE superhelte film mere, og du burde finde noget andet at se :)
Gravatar

#10 Snipp 3 år siden

#8+9 men er det ikke trist at fans som er på den måde bliver kaldt for trolls, kvindehader, racister og hvad ved jeg?

Fans der elsker et univers, vil jo gøre alt for det følger den rigtige retning. Se selv med star wars hvor dårligt det er gået. Og her er man ude at sige "de er ikke rigtige fans". Lidt ligesom blizzard der er ude at sige "you think you want it, but you dont". Hvordan kan en virksomhed beslutte ting for mig? Det gør fans sure og kan føre til shitstorms. Herre gud der er fans på begge sider men skal vi ikke lige respekter hinanden så :) (sidste var mere generelt og til den shitstorm der har været på twitter).
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: