James Franco skal spille en af de ikke-behårede hovedroller i den kommende prequel til sci-fi-klassikeren “Abernes planet”, der går under titlen “Rise of the Apes”.

Franco, der senest kunne ses i de danske biografer i komedien “Date Night”, skal spille en læge, som i nutidens San Francisco forsøger at kurere Alzheimers, som har ramt hans far.

Lægen arbejder med aber for at skabe en godartet virus, der kan trænge ind i hjernevævet og genskabe funktionaliteten. Efter at hans forskning bliver lukket ned, sidder han tilbage med kun én chimpanse – den intelligente Caesar.

Rupert Wyatt (“The Escapist”) skal stå bag på kameraet på filmen, der starter optagelser til sommer.

Se også: ”Abernes planet”-prequel klar i 2011 – med 100 % CGI-aber.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 CensoreD 11 år siden

Synes det er rigtig ærgeligt at de kommer til at bruge CGI aber =/ For synes at det blev meget godt i den første film med kostumerne.
Gravatar

#2 Kaizer Soze 11 år siden

CGI aber sucks... Vi skal sidde og se på CGI figurer hele filmen igennem... I en live action film? Det holder aldrig. De har en for bærende rolle... Gollum ku gå an...men ik her.
Gravatar

#3 David Munch 11 år siden

Tja, de kan vel bruge Avatar teknologien.. Det gik jo fint i Avatar selv. Omend jeg nu heller ik have noget imod Tim Burtons aber.
Gravatar

#4 Kaizer Soze 11 år siden

Jeg har så også min mening om Avatar. Det føltes som en halv animationsfilm... Lidt synd, men okay nok til konceptet med avatar verden og så havde de ikke pels. Tænk på den sidste tvillight film med ulvene. Puha john :( ... Tim Burton´s aber var den rigtige beslutning. Mere ægte. Han overvejede også CGI!
Gravatar

#5 aeries 11 år siden

Jeg er helt enig med #4 omkring Avatar. Halvdelen var live og den anden halvdel var animation. Selvom det var flot så passede de to dele bare ikke rigtigt sammen.

Selvom jeg udmærket ved at man godt kan lave naturtro CGI aber hvis bare budget og tid gives til det (tag nu blot Jurassic Park og Terminator 2 blot for at nævne nogle af de absolut bedste CGI film i "nyere" tid), så frygter jeg alligevel at der kommer begrænsninger som gør, at aberne alligevel ender med at se forkerte ud.

Film som Lord of the Rings havde et ordenligt budget til at gøre arbejdet ordenligt, det frygter jeg meget at denne film ikke får. Derfor hælder jeg også mest til at jeg foretrækker rigtige aber eller kostumer frem for CGI.

Det minder jo også lidt om den originale Star Wars som ikke brugte CGI mod den nye trilogi. Der er da flere steder hvor jeg synes at den originale har bedre effekter trods alderen :)
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#6 Clint 11 år siden

Folk havde ellers ikke noget problem med at se den nye King Kong film. Mere CGI abe, får man vist ikke for pengene.
Gravatar

#7 Kaizer Soze 11 år siden

King Kong var rigtig flot lavet! Var også selv imponeret... Virkede godt. Men den er også overdimensioneret stor, hvilket måske gjorde det nemmere at forholde sig til...at den var CGI.

Men i abernes planet, er der flere aber i menneskestørrelser, som skal derudover skal interagerer med live mennesker. Vil umiddelbart tro at det ville se utroværdigt ud.

Mon ikke også det var derfor Chewi var live i den nye trilogi?
Gravatar

#8 Knuden 11 år siden

Nu skal Avatar-teknologien jo anvendes til netop denne film, så jeg ser lidt frem til at se resultatet. Jeg var ret så overbevist af effekterne i Avatar, og de er højst sandsyndlig ikke blevet ringere siden da.

Jeg er game...
Gravatar

#9 x marks the spot 11 år siden

Jeg var rigtig godt tilfreds med - og overbevist af - King Kong (figuren - ikke filmen!). Og med årene i mellem KK og Rise of the Apes (Avatar/motion capture-teknologien), så er jeg temmelig sikker på, at vi nok skal blive glædeligt overrasket, hvor godt CGI-aberne vil passe ind i den levende verden.

Jeg glæder mig ihvertfald!
"Do, or do not. There is no try".

Skriv ny kommentar: