Den første indtjente mere end ti gange sit budget. 150 millioner dollars til produktionen af “Jurassic World” blev forvandlet til over 1,6 milliarder dollars. Den kommende sequel får endnu flere penge at bruge på at bringe dinoer til live igen.

Se også: ”Jurassic World” bliver til en trilogi

Det er The Playlist, der skriver, at “Jurassic World 2”-instruktøren J.A. Bayona har afsløret, at han har fået vanvittige 260 millioner dollars at lege med.

Til sammenligning kostede “Star Wars: The Force Awakens” estimeret 245 millioner dollars, imens “Batman v Superman” havde 250 millioner dollars i produktions-pengepungen.

“Jurassic World 2” får premiere d. 22. juni i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Lard Hanson 7 år siden

Fedt! Så kan de opfinde en endnu vildere dino.
Gravatar

#2 David Munch 7 år siden

Det må betyde at det bliver et gigantisk CGI-helvede.. Dinoer i New York igen? Bare med SUPERdinoer?
Gravatar

#3 Mr AC 7 år siden

Det kunne være fedt hvis der også var råd til en interessant historie denne gang
I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.
Gravatar

#4 Snyltetast 7 år siden

Budget har oftest intet at gøre med CGI-effekternes omfang. I omegnen af 60-70% af et budget skal bruges på skuespillerlønninger.

CGI-effekter er ikke nær så dyre i dag, som de har været, og hvis du ser en mindre film med 1/10 del af dette budget (fx B-film og uafhængige film), vil du ofte stadig kunne finde rigtig, rigtig fin CGI. Scott Pilgrim vs. the World er et godt eksempel.

CGI'en til sådan en film vil næppe være årsagen til, budgettet er øget. Det er nok nærmere, fordi at Chris Pratts karriere for alvor har taget fart, at Bryce Dallas Howard er en meget dyr dame, og at man måske vil tilknytte endnu en stor stjerne til at trække folk i biografen. Det samme gjorde man med The Lost World, hvor budgettet blev hævet med 10 mio. dolloars, og hvor man udover at fortsætte med Jeff Goldblum også hentede Julianne Moore og Vince Vaughn ind, plus et par andre.
Gravatar

#5 Tegningen 7 år siden

Working title for Dino Riders The Movie :)
Gravatar

#6 Pistolprinsen 7 år siden

Det bli'r _SÅ_ FEDT!
Fuck, hvor var 1'eren go'!
Lidt trold er man vel altid :-)
Gravatar

#7 keen 7 år siden

Så kan man jo kryds fingre for at der bliver sat lidt penge af til en ordentlig instruktør og et anstændig manuskript. Den første var godt nok en sløj rodebutik.
Gravatar

#8 HighFlyer15 7 år siden

Mr AC (3) skrev:
Det kunne være fedt hvis der også var råd til en interessant historie denne gang

Så længe de ikke har så mange kedelige karaktere igen. Der var måske 2 interessante i Jurassic World. Ungerne var specielt irriterende og dumme.
Gravatar

#9 Ceepa 7 år siden

Totalt off-topic! Fatter ikke, hvorfor der kommer en "World" mere. Den første var jo fantastisk ringe! :\ Ja. Det er min mening, men anmeldelserne er også en persons mening :)
Gravatar

#10 Geekalot 7 år siden

#8 hvem tror du der smider pengene i biografen ? Tvivler på det folk i min alder :) Den er jo også pg13 :) af en grund. Men gad nu også bare de droppede ungerne, det virkede i den første, så det hvis os det.

Skriv ny kommentar: