Marvel har fundet deres Loke til “Thor”


Blot et par dage efter at det kom frem, at Chris Hemsworth ville påtage sig rollen som tordenguden Thor i Marvels kommende film af samme navn, er endnu en af filmens store roller nu blevet besat.

Det er rollen som Thors rival Loke, der vil blive spillet af den britiske skuespiller Tom Hiddleston, som i Hollywoodregi endnu er et forholdsvist ukendt navn.

Handlingen i “Thor” vil sætte fokus på heltens hjemland, Asgård, hvor Tordenguden må konfrontere sin far Odin og sin ondsindede bror Loke, som har skumle planer om verdensherredømmet – ikke kun over Asgård, men også over Jorden.

Filmen, der instrueres af Kenneth Branagh, får amerikansk premiere 20. maj 2011.



Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 the spirit 12 år siden

Det ville nu ha' været rart hvis de havde valgt nogle skuespillere, der var lidt ældre. Synes at den lidt ligner en mytologisk udgave af Twilight, hvilket ikke lige er jeg forbinder med Marvels Thor.

Det kunne nu også være fedt hvis den forgik mere på jorden, og de beholdte det look som de forskellige guder i Marvel's version.

Det eneste jeg ser som kan redde denne film er K. Branagh.
Homer Simpson: "To alcohol! The cause of- and solution to- all of life's problems"
Gravatar

#2 Kviesgaard 12 år siden

#1

Havde Avid Arad (tror han er producer på diverse marvel film) ikke på et tidspunkt været ude og sige, at de var ude efter et Ringenes Herre udtryk?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 filmz-neco 12 år siden

Twillight udgave? Skal vi ikke lige holde holde skældsordende under kontrol..
Gravatar

#4 dragelarve 12 år siden

Jeg så gerne, at researcherne til "Thor" lige kastede et blik på den gode, gamle Valhalla - bare lige så Thor får lidt kulturelt grundlag og ikke blot ender fladpandet som Beowulf.

Btw: roflmao, #3! :)
Gravatar

#5 mr gaijin 12 år siden

Det bliver spaendende at se, om Kenneth Branagh bare at ved at haeve en stor fed loencheck, eller om han reelt set oensker at finde en mening i Marvel-galskabet. Eftersom manuskriptet ikke er hans eget, er det foerstnaevnte nok mest sandsynligt.
Happiness is not always the best way to be happy.

Skriv ny kommentar: