Award-showet for årets værste film, Razzie Awards, kritiserer Oscars nye blockbuster-kategori.

Razzie Awards afholdes hvert år og fejrer årets værste film, hvor de f.eks. i år kårede Tom Cruise til værste skuespiller. Nu kritiserer de Oscar-akademiet for at synke til deres niveau med en pris til populær-film – læs mere her.

Oscar-priserne er nemlig ikke som en Razzie, de er til gode film:

At Oscar-showet synker så dybt, at de ‘ærer’ populære film bare for at få flere øjne på showet, bidrager ikke til deres brand. Alle regner med at Oscar-priserne udpeger de gode ting, der ellers måske ikke ville blive set. Vi kæmper os igennem bundskraberne inden for populær, og nogle gange upopulær, underholdning,” skriver Razzie Awards i et åbent brev til Oscar.

Razzie Award-showet er, ifølge dem selv, kun til for at give de vanærede mulighed for at være ydmyg og tage ejerskab over deres dårlige arbejde.

De afslutter med et tip til Oscar-akademiet:

Så et tip til vores mere fornemme, skaldede bror: Du er vores inspiration – svigt os ikke nu. Razzies og Oscar er afhængige af hinanden. Hvis i mister værdi, gør vi også.

Det er senest kommet frem, at dårlige seertal var skyld i beslutningen om at lave den nye kategori specifikt til populære film – læs mere her.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Justin 3 år siden

Men razzia overser en ting, hvis de ikke har den nye kategori kan ikke give en Oscar til Black Panther
Gravatar

#2 Mejse 3 år siden

#1 kan de da sagtens :) der er bare nok der skal stemme på den
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Jeg er sådan set enig i hvad de siger.
Men jeg mener så at Razzie også fokuserer for meget på populære film eller film med meget omtale i løbet af året, eller bare film, der på en eller anden måde har gjort sig uheldigt bemærket i løbet af året, dvs. de finder et let mobbe-offer.

Ofte er mange af de nominerede langt fra at være blandt de 5 dårligste i deres kategorier. Razzies synes jeg i dag har for meget fokus på hvad der er kendt, og som mange har set, og for lidt fokus på de film, der er virkelig elendige.
Gravatar

#4 Justin 3 år siden

#3
Og det er netop derfor de ikke vil have Oscar rykker ind på deres område
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 det er jo så det modsatte af deres område, deres område er det dårligste af det populære, oscar folkene vil jo have det bedste.

om det er en god eller dårlig ide ved jeg ikke, der er fordele og ulemper, men i sidste ende er tiden jo bare løbet fra den slags shows, som underholdning, de skal da stadig være der, men at kører det som et underholdningsshow kan de bare ikke mere, gør det til hvad det er, en hyldest af film, filmmagere og skuespillere, og gør det for dem, så behøver man ikke forsøge alt muligt, i håb om at øge seertal.

Skriv ny kommentar: