Se første trailer til Terrence Malicks “Knight of Cups”


Terrence Malick er kendt for at bruge meget lang tid på sine film, men de seneste år har han været yderst produktiv. I 2011 fik vi “The Tree of Life”, som hurtigt blev efterfulgt af “To The Wonder” fra 2012. Nu, tre år senere, er han så klar med sit næste projekt “Knight of Cups”, der har Christian Bale (“The Dark Knight”) i hovedrollen. Du kan se traileren til filmen i videoen neden for.

Se også: Bliver Terrence Malicks nye film klar til filmfestivalen i Cannes?

“Knight of Cups” handler om en mand (Christian Bale) der befinder sig i Hollywoods filmbranche. En verden fyldt med stjerner, fester og fristelser.

Foruden Christian Bale i hovedrollen spiller også Cate Blanchett (“Blue Jasmine”), Natalie Portman (“Black Swan”), Antonio Banderas (“Desperado”), Wes Bentley (“Interstellar”), Imogen Poots (“Need For Speed”) og Ben Kingsley (“Gandhi”) med i filmen.

“Knight of Cups” har endnu ingen dansk premiere, men skal dyste om Guldbjørnen på næste års Berlinale, der afholdes fra d. 5. til d. 15. februar.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Simple Jack 6 år siden

Super flot og stemningsfyldt trailer. Men sådan havde jeg det faktisk også med traileren til The Tree of Life og det endte i 139 tunge minutter af mit liv som jeg aldrig får igen. Til gengæld var jeg vild med The Thin Red Line, som i min bog er en fantastisk krigsfilm med den helt rigtige balance mellem filosofi, drama og action.
Gravatar

#2 KasperBS 6 år siden

Ser flot og spændende ud:)

Skriv ny kommentar: