Sommeren har været hård ved en række blockbusters som “The Mummy”, “Alien: Covenant” og ikke mindst “Transformers 5”. Det tager Paramount nu konsekvensen af – den næste “Transformers”-film får premiere i december.

Se også: Rotten Tomatoes hader “The Last Knight”: Den dårligste “Transformers”

Der er tale om spinoff-filmen “Bumblebee”, som får amerikansk premiere d. 21. december i 2018, skriver Paramount i en pressemeddelelse.

Dermed skal den konkurrere med DC Films’ “Aquaman”, der også får premiere i julen 2018.

“Bumblebee” er netop gået i produktion med en handling hensat til året 1987. hvor Bumblebee er på flugt og skjuler sig på en skrotplads i en lille Californisk badeby.

Her kan Charlie (Hailee Steinfeld) snart fejre sin 18 års fødselsdag, da hun finder den kamphærgede Bumblebee. Det lykkes Charlie at få liv i Bumblebee igen, og hun opdager snart, at det ikke er en helt almindelig Folkevogn, hun har fundet.

Som en nyhed er det ikke Michael Bay, der instruerer, men derimod “Kubo – den modige samurai”-instruktør Travis Knight. Bay er dog tilknyttet som producent.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 LukeStarkiller 2 år siden

Det bliver spænende af se en Transformers film uden Michael Bay i instruktørstolen, har ikke set en Transformers filmen siden nummer 3, men vi om den bliver noget værd.

Skriv ny kommentar: