Mange dygtige skuespillere har spillet Sherlock Holmes i de senere år. Robert Downey Jr., Benedict Cumberbatch, Sir Ian McKellen. Den næste i række er det formentlig de færreste, der havde set komme. Det er nemlig Will Ferrell, der skal spille den skarpe detektiv i en kommende komedie-filmatisering af Arthur Conan Doyles karakter.

Se også: Ronald Reagans familie får Will Ferrell til at trække sig fra “Reagan”

Det er Deadline, der skriver, at Will Ferrell har hovedrollen i den kommende film, der har fået titlen “Holmes & Watson”.

Ferrell bliver genforenet med en gammel kollega, John C. Reilly, der skal spille Holmes’ assistent, Watson.

De to har tidligere spillet sammen i komedierne “Step Brother”, “Talladega Nights” og “Anchorman 2”.

Etan Cohen skal instruere. Han har tidligere instrueret Will Ferrell i komedien “Get Hard” fra 2015.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Flemming Larsen 5 år siden

What, skal det ikke være en kvinde???? :-)
Gravatar

#2 Mads47 5 år siden

#1 Jo Will Ferrell spiller en kvindelig Sherlock
Gravatar

#3 Justin 5 år siden

Det kan de umuligt seriøst mene

Men der er selvfølgelig muligheden for af han skal spille en bisexuelt neger kvinde, der er dværg, men er født i en hvid mande krop så tror jeg han vil passe godt til rollen :D
Gravatar

#4 HighFlyer15 5 år siden

Pas nu på at konstante film sammen ikke gør dem til Adam Sandler og hans latterlige gruppe af venner som ikke kan lave en eneste film uden at de alle skal have cameos :/
Gravatar

#5 Star Trek fever 5 år siden

Nej siger nej tak. Heldigvis kan jeg se Jeremy Brett som, i min lille verden, er den bedste Sherlock nogensinde, på dvd :-)
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#6 Roxtaf 5 år siden

Det kunne godt gå hend og blive synd for den gode Sherlock
Gravatar

#7 hla72 5 år siden

Nej... Bare nej! Som inkarneret Sherlockian, så må jeg indrømme, at det her er for meget. Frygter helt hvad stakkels Holmes og Watson bliver udsat for i det selskab.

Skriv ny kommentar: