Den udenlandske presse i Hollywood gav “Boyhood” hele tre priser ved nattens prisuddeling, der gør den til midlertidig storfavorit ved årets Oscarshow. Meget kan dog ændre sig med de kommende Guild-priser, der er branchens egne priser, hvorfor de tæller mere i Oscar-sammenhæng.

Se også: Golden Globe ser bort fra de store blockbusters

Richard Linklaters utrolige 12 års-projekt vandt således både for bedste dramafilm, instruktion og bedste kvindelige birolle i form af Patricia Arquette.

Aftenens anden favorit, “Birdman”, måtte overraskende se sig slået i kategorien bedste komedie eller musical, der gik til “The Grand Budapest Hotel”.

Alejandro González Iñárritus film kunne dog trøste sig med priserne for bedste screenplay samt en statuette til Michael Keaton for bedste hovedrolle i en komedie eller musical.

Bedste mandlige dramarolle gik til Eddie Redmayne i “Teorien om alting”, imens kvindernes hovedrollepriser blev delt imellem Amy Adams i komediekategorien for “Big Eyes” og så storfavoritten i bedste dramarolle til en kvinde, nemlig Julianne Moore for sin rolle i “Still Alice”.

Du kan se de øvrige vindere her.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: