Den 26. januar er der biografpremiere på actionbraget “Mission: Impossible – Ghost Protocol”, og som det eneste danske medie blev Filmz TV inviteret til Dubai for at lave video-interviews med filmens instruktør, Brad Bird (“De utrolige”, “Ratatouille”) samt stjernerne Simon Pegg (“Hot Fuzz”, “Shaun of the Dead”), Paula Patton (“Déjà Vu”, “Precious”) og Anil Kapoor (“Slumdog millionaire”).

Vi kæmpede i øvrigt en brav kamp for at fange Tom Cruise på den røde løber i forbindelse med filmens verdenspremiere i Dubai, men først i januar præsenterer vi vores eksklusive interviews og reportage fra premieren.

Men allerede i denne uge lancerer vi en lille teaser i form af en række klip fra pressekonferencen i Dubai, som Cruise og Co. deltog i, og hvor der især blev talt om Cruises vanvittige strabadser på ydersiden af verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

Desuden anmelder vi ugens nye premierefilm: Det tyske trekantsdrama “3” samt den romantiske komedie “New Year’s Eve”.

Klik i videoen herunder for at se den nye udgave af Filmz TV!

Download denne episode, eller tilmeld dig via iTunes på videovideo.dkVis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Ericmase 11 år siden

Sådan Filmz! :D
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#2 Zoracka 11 år siden

Spændende. Ser frem til det fulde show og selvfølgelig anmeldelse af M:I4. Er stor fan af franchisen, og der er jo gode anmeldelser af 4'eren. Glæder mig.
"Did you see saw?" - "Yeah, I saw Saw." - "Did you see Saw 2?" - "I saw Saw 2 too"

Skriv ny kommentar: