Det tog 10 år at få Will Ferrell tilbage i “Anchorman”-rollen med en sequel i 2014. Og når “Zoolander 2” får premiere senere i år, så er det 15 år siden, at Ferrell optrådte i rollen som Mugatu. Nu er spørgsmålet så, hvor lang tid, der skal gå, før vi får Ferrell at se i en “Daddy’s Home 2″.

Se også: ”Anchorman”-instruktør: En tredje film bør handle om online medier

Den nye Ferrell-komedie med titlen “Daddy’s Home” er nemlig åbnet overraskende godt i USA. Således åbnede den med 43,2 millioner dollars i juledagene, hvilket var langt mere end forventet og kun overgået af “Star Wars: The Force Awakens”.

Alligevel ligger der ikke en sequel klar hos instruktør og manuskriptforfatter Sean Anders:

”Hvis vi skal lave en sequel, så må vi tilbage til tegnebrættet og lave en ny dynamik,” siger Anders til CinemaBlend. Sean Anders har ellers god erfaring med komedie-sequels, da han er manden bag “De satans chefer 2”.

“Daddy’s Home” får dansk premiere d. 14. januar.

Traileren bringes i sponsoreret samarbejde med UIP.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 4 år siden

Jeg er Ferrell fan. Uden tvivl, Wahlberg har faktisk også i visse film masser af "funny bone". Så jeg er da lidt spændt på at se den her.

Jeg er lidt mere "urolig" for Stephbrothers 2...1'eren var skide sjov og kul-sort, men ja...tror ikke de kan koge to film ud af den fond.

Anchorman 2 var ikke ligefrem skuffende i min verden, men langt fra så god som 1'eren - men der overraskede mængden af galskab også, plus jeg syntes at ping-pongen mellem skuespillerne var lidt mere "på-tvungen" i 2'eren...
Fuck Jurassic World!!

Skriv ny kommentar: