Op til premieren på J.J. Abrams’ “Star Trek Into Darkness” var skurkens identitet indhyllet i hemmelighedskræmmeri, og hvis man endnu ikke har set den actionspækkede “Star Trek”-fortsættelse og gerne vil bevare mystikken indtil da, bør man springe resten af denne nyhedstekst over.

Se også: Eksklusivt: “Elysium”-instruktør uinteresseret i at lave næste “Star Trek”.

Det viste sig, at engelske Benedict Cumberbatch (“Sherlock”, “War Horse”) spillede ingen ringere end Khan Noonien Singh – en af Star Trek-franchisens mest prominente skurke. Khan blev oprindeligt spillet af den afdøde Ricardo Montalbán i et afsnit af den gamle “Star Trek”-tv-serie og i spillefilmen “Star Trek II: The Wrath of Khan”.

I den gamle tv-serie fra 1960’erne fik vi at vide, at den genmodificerede Khan var en hyperintelligent diktator under de såkaldte Eugenics-krige i slutningen af det 20. århundrede. Da Khan stod til at tabe magten, lod han sig selv og sine soldater fryse ned, hvorefter de flygtede ud i verdensrummet. “Star Trek Into Darkness” dykkede ikke synderligt langt ned i Khans baggrundshistorie, men det faktum råder tegneserieselskabet IDW nu bod på, da de snarligt udgiver en tegneserie i seks bind om Khans fortid og hændelserne op til den seneste film.

Tegneserieforfatteren Mike Johnson arbejder på projektet, som superviseres af “Star Trek Into Darkness”-manuskriptforfatteren Roberto Orci, og Johnson udtaler selv om tegneserien: ”Vi rejser tilbage i tiden for at vise, hvordan Khan oprindeligt fik magten, og for første gang får fans lejlighed til at se de legendariske Eugenics-krige. Vi viser de begivenheder, der førte til, at Khan forlod Jorden om bord på Botany Bay-rumskibet, og så springer vi frem i tiden for at vise ham blive vækket op af Admiral Marcus.”

Tegneseriens første bind udkommer i oktober. Derefter regner IDW med at udgive et nyt bind om måneden.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Metallan 7 år siden

IDW har udgivet en del solide Star Trek tegneserier de sidste par år, så glæder mig meget til den her også :)
Gravatar

#2 the_paki_don 7 år siden

Det er vist en måde at sige "Ups" på ift., at man ikke fik en rigtig forbindelse/forståelse for skurken i filmen... :)
Mænd Instruerer - Kvinder Menstruerer
Gravatar

#3 Morpheus 7 år siden

Fedt, fedt, fedt! Glæder jeg mig rigtig meget til at læse.

Skriv ny kommentar: