Den første trailer til M. Night Shyamalans kommende miniserie “Wayward Pines” er netop landet. Du kan se den i videoen nederst i nyheden.

Se også: Anmeldelse: “After Earth”.

Matt Dillon spiller Secret Service-agenten Ethan Burke, der lander i byen Wayward Pines i søgen efter sine to forsvundne kollegaer. Beboerne i den lille by virker flinke og rare, men som i David Lynchs ”Twin Peaks” er uglerne ikke, hvad de giver sig ud for i den mystiske by, og snart må agenten sande, at han aldrig slipper derfra i live.

M. Night Shyamalan brød igennem med ”Den sjette sans” i 1999 og fortsatte den gode stime med ”Unbreakable” og ”Signs”, men siden er det gået ned af bakke for instruktøren.

Film som ”The Happening”, ”Luftens sidste mester” og ”After Earth” floppede i biograferne og fik anmelderne til at uddele tørre tæv til den engang så kritikerroste instruktør.

Om M. Night Shyamalan langt om længe genfinder formen med “Wayward Pines” kan man se, når serien får premiere på den amerikanske tv-kanal FOX den 14. maj.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 Star Trek fever 6 år siden

The Happening holder hele vejen. Bedst bevist af de dårlige anmeldelser
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Captain Marvel77 6 år siden

lyder som en alternativ udgave af serien Fringe :-)
Gravatar

#3 CoolHandLuke 6 år siden

De er alle sammen døde - det er limbo...
Gravatar

#4 Nagash 6 år siden

Hmm.. I starten af traileren, da Matt Dillon stod med alle de rifter i ansigtet, lignede han ret meget Bruce Campbell. Det havde jeg aldrig lagt mærke til før.

OT: Ligner det sædvanlige fra MNS. 6. Sense var god første gang, men har absolut ingen gensynsværdi. Unbreakable var okay første gang, men et nyligt gensyn gjorde den faktisk rigtig godt. Langt bedre end jeg husker den. Signs var jeg vild med fra starten og er stadig i dag.
Men så er det også det. Siden har jeg ikke set noget, der bare var tilnærmelsesvis godt fra den mand. Jeg skal dog indrømme, at jeg ikke har set noget siden The Happening, men der havde jeg også lyst til, at kradse mine øjne ud :S
Gravatar

#5 Geekalot 6 år siden

Unbreakable er en suveræn go film :)
Gravatar

#6 Nagash 6 år siden

#5 - Jeg må give dig ret efter gensynet. Synes bestemt ikke den var så god, da den kom ud. Men min smag har jo helt klart også ændret sig gennem årene.
Gravatar

#7 Geekalot 6 år siden

Hvad syntes du egentlig om Defendor hvis du har set den ?
Gravatar

#8 moulder666 6 år siden

The Happening har i min verden kultpotentiale! Ringe skuespil, frygtelig dialog OG en historie der ikke giver nogen som helst mening - what's not to like?

Men jeg har efterhånden givet Shamahuthut de chancer som han fortjente efter 6th Sense og Unbreakable og til dels også Signs.

Efter Airbenderen kan jeg simpelthen ikke forestille mig, at det kan blive godt igen. Jeg forstår simpelthen ikke, hvem der bliver ved med at smide penge efter ham!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#9 Nagash 6 år siden

Geekalot (7) skrev:
Hvad syntes du egentlig om Defendor hvis du har set den ?

Hvis du mener den med Woody Harrelson, så er det en fantastisk film. Og nok en af Woodys bedste roller og præstationer.
Men den har da ikke noget med Shyamalan at gøre?
Gravatar

#10 Geekalot 6 år siden

Nej bare en lidt anderledes "superhelt" film, ja det er en rigtig go film .

Skriv ny kommentar: